Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lanyok, ti inkabb biszex, vagy hetero fiut kerestek?
Az én volt csajom biszex volt.... Volt hogy hozta a barátnőét is aki szintén biszex és szingli volt akkor....
Feltettem neki ezt a kérdést amúgy hogy mi lenne ha én is biszex lennék (nem vagyok az) azt mondta undorodna tőlem. Szereti a péniszt de azt hogy egy férfi más péniszét fogja vagy magába akarja tudni, szopja számára ez visszataszító....
Mondjuk hozzátartozik az hogy tőle soha nem kaptam annyi extrát mint hetero lánytól...
Hetero lány simán kinyalta a fenekem sőt volt egy aki rávett arra hogy megakarja maszirozni a prosztatám. Hetero lánnyal menszesz alatt is mindig ment a szex ezzel a bi hölgyel soha! Sőt azt éreztem hogy a nyalást illetve ő részéről az orált se kedveli annyira csak a behatolást azt viszont piszkosul... Amikor 3-asba csináltuk valamiért úgy éreztem örömmel nyalja a barátnőjét illetve a barátnője őt de ha én nyaltam őt nem láttam az arcán azt a örömöt!
Amikor felhoztam neki azt mondta hogy szeret de valamiért jobban szereti orálissan a női nemiszervet kényesztetni mint a férfit viszont egy nő nem tudja úgy kielégíteni őt mint egy férfi és neki igazából mind a kettőre szüksége van.
Ez után az ember ugye jobban figyel és észrevettem azok a menetek számára jobbak ahol 3-an vagyunk mint amikor ketten. Sokkal boldogabb volt... Viszont az ember idővel közel a 30-hoz rájön hogy ebből soha nem lesz család alapítás
A biszexségem arra vonatkozik, hogy mindkét nemhez vonzódok. DE ha kapcsolatban vagyok akkor azt vagy nővel, vagy férfival teszem!! Ha férfival vagy azt azért teszem, mert férfira vágyom, nem egy fèlmeleg fiúra. Szóval nem értem az összefüggést, mi köze van hozzá. Ha barátnak kellene csak, az más.
Szánalmasak vagytok már ezzel, ha megemlítődik az hogy biszex valaki, egyből jön a bevenni még valakit téma!!!
Heteró csak. A második jól leírta röviden.
Nálam a biszexség abból áll, hogy életemben kb kétszer kipróbáltam kettesben lánnyal, ami oké volt, de nyilván nagyon feltűnt a pénisz hiánya. Szóval ezt nem erőltetem. A jelenben meg annyi a biszexségem, hogyha egy tartós kapcsolatban felhozná a párom, akkor benne lennék hogy találjunk harmadiknak lányt.
Nőbe nem tudok szerelmes lenni, nővel nem akarok kapcsolatot, de így hármasban (hogy férfi is van), tudom nővel is élvezni a szexet. Puncit nyalni egészen szeretek is. Már hármasoztam így egy exemmel, miután már másfél éve együtt voltunk. Jó volt mindenkinek.
De ja, attól kiráz a hideg, hogy egy olyan férfi csókoljon, akinek előtte már fa sz volt a szájában (vagy pláne a seggében). Felőlem csinálják, ha akarják, csak engem kerüljenek el.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!