Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mit szólnátok, ha a biszex batátnőtök ezt kérné tőletek?
Figyelt kérdés
Azt, hogy néha szexelhessen egy lánnyal is (nélkületek).2017. dec. 17. 20:29
1/13 anonim válasza:
Engem,nem zavarna,sőt még izgatólag hatna is rám,valamilyen szinten.
2/13 anonim válasza:
Felőlem megtehetné. Csak fiúval ne.:D
3/13 Heart of Darkness válasza:
Nem, mert attól még, hogy azonos neművel csinálja az megcsalás lenne.
4/13 anonim válasza:
Csak ha én is részt vehetek benne.
5/13 anonim válasza:
Én lány vagyok, biszex. De szerintem is megcsalás. Ha párom kipróbalná hármasban, annak örülnék, de egyenlőre nem úgy néz ki mint aki akarná.
6/13 anonim válasza:
NEM, max ha utána a csajt én is megfektethetném.
De akkor már inkább 3as a tuti.
Egy a lényeg: ő csak ne csalogasson meg!
7/13 anonim válasza:
Ha elég erős és jó a kapcsolatunk, akkor engedném neki. Felhoznám a hármast is mint opció, de ha ne lenne rá hajlandó, akkor nem erőszakoskodnék.
8/13 anonim válasza:
Volt már rá példa,és nagyon jól működött
9/13 anonim válasza:
Nővel bármikor csinálhatja nélkülem is
33F
10/13 anonim válasza:
"Nem, mert attól még, hogy azonos neművel csinálja az megcsalás lenne."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!