Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én nem értem magam most akkor mi van?
Én azt nem értem,hogy hogy lehet valaki analfabéta 18 évesen.
Egyébként a "meleg éned" nem tűnik el,max.elnyomtad..
Ugyanannyira vagy biszex,mint 13-14 évesen voltál.És az is maradsz.
Beteg vagy. Ennyire egyszerű.
18 fiúnak jellemezted magad. Mégsem viselkedsz ahoz méltóan. Mi az oka? Nem tudod elfogadni a nemi szereped? Az identitás én-azonosság, önmeghatározás szerepeken, magatartásformákon, értékrendszeren keresztül, mely a "teljes én" érzésével társul. A személyiségfejlődés eredménye, a szocializáció eredménye, az emberi kölcsönhatások során jön létre. Tehát nem vagy önmagad, mert nem önmagad adod, és nem töltöd be biológiai szerepedet sem. Statisztikailag nagyon kicsi az esély, hogy veleszületett hibával élsz. Inkább te döntöttél így...bárhogy is nézzük, volt e választásod vagy sem, társadalmilag, és biológiailag is zsákutca vagy. Adófizetőnek, persze még elmész ebbe a beteg világban.
Biszex vagy, vagy hasonló
Fogadd el és élvezd
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!