Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan pasi aki a csaja unszolására próbálta ki azonos neművel a szexet?
Figyelt kérdés
Hogy történt?2017. dec. 6. 00:27
1/6 anonim válasza:
Megtörtént ;) pia hatása alatt, nem mondom hogy rossz volt, s a látvány izgató ahogy én ékeltem a csávót a csajom meg lovagolt rajta...
3/6 anonim válasza:
Ezt részletezhetnéd egy kicsit!
4/6 anonim válasza:
Igen a csajom egy igazi domina én meg egy papucs kis csicska, és azt mondta hármas ki akarja próbálni, először nem akartam de végül megtörtem, bevettünk egy harmadik fiút és jól megdugtam barátnőm szeme láttára, aztán a fiú a baratnomet és ezután mindent megtettünk amit csak a barátnőm kitalált hát ez van itthon az asszony a főnök nekem kuss van.
5/6 A kérdező kommentje:
Öö ok, ha ez neked jó :D
2017. dec. 9. 20:03
6/6 anonim válasza:
Nekem volt az életemben egy olyan nő aki tudta, hogy nagyon vágyok valamire (lényegtelen, hogy mire) és azt mondta, hogy megszerzi/megteszi nekem, de cserébe le kell feküdnöm egy pasival. De nem csak passzívan kibírni, hanem aktívan részt venni.
Nagyon sokáig gondolkodtam, de végül nem tettem meg. Ennek úgy öt éve. Ha ma lenne, megtenném.
Döntsd el te, hogy ez unszolásnak számít-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!