Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem találok partnert? ...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok partnert? 21/L/bi

Figyelt kérdés
Egy lányos leszbi/biszex csajra vágyom, aki benne lenne egy alkalmi kapcsolatban. Itt a neten jelentkezők 80%-a férfi, a való életben meg nincs senkire fejére ráírva a szexuális irányultsága. Akin látszik is, az nagyon fiús. Ti hogyan találtok szeretőt magatoknak?

2017. nov. 12. 19:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Énis nagyon kipróbálnám már lánnyal, nagyon izgat a dolog, de van barátom, aki egyáltalán nem díjazná ezt, de énis alkalmira vágynék, csak hát van ez a kis bökkenő amivel nemtudom mit kezdjek.

20L

2017. nov. 12. 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Milyen szerencsés vagy, hiszen te minden emberből meríthetsz magadnak. Nekem heteroszexuális férfiként csak a nők jutnak.
2017. nov. 12. 20:04
 3/9 A kérdező kommentje:
Honnan tudod biztosan h heteroszexuális vagy, ha még soha nem voltál együtt férfival?
2017. nov. 12. 20:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is kipróbálnám, de van párom, meg gyerek is.

Egyszer volt benne részem, de akkor tini voltam. Most újra izgat a dolog.

Ha gondolod írj, dumáljunk.

22L Hajdú Bihar

2017. nov. 12. 21:17
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Onnan tudom, hogy egyáltalán nem izgatnak szexuálisan.

Azt hiszem, ez elég jól eldönti a dolgot, nem?

2017. nov. 12. 21:49
 6/9 A kérdező kommentje:
És mégis egy biszex kérdéshez irkálod a hülyeségeid... Ok. Tök logikus.
2017. nov. 13. 07:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Merre laksz?

2017. nov. 13. 22:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek máshogy megy, van akivel csak úgy megtörténik és már benne is an a közepében, van akinek meg egyszerűen nem jön össze. Én is próbálok nyitott lenni, de még így sem történik semmi. :/

21/L/bi

2017. nov. 14. 22:50
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Gyere privàtba ès hàtha tudok segíteni! :)

Ex-emmel mi is alig talàltunk lànyt 3.nak de szerencsère volt egy playboy cica baràtnője aki nèha benne volt.Nèlkülem is.

De a vàltozatossàg is kellett igy sokàig kerestünk idegen lànyt.

30/f

2017. nov. 15. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!