Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan, mikor jöttetek rá, hogy biszexe/ melegek vagytok?
Leszbi vagyok
18 éves voltam
Buliban össze jöttem egy csajjal viccből
23 vagyok és még mindig ugyan azzal lánnyal vagyok boldog párkapcsolatban és nem viccből :D
Nekem az egész úgy kezdődött, hogy soha nem érdekeltek a fiúk, ha így jobban belegondolok. Volt két srác barátom, oviban. Sosem akartam játszani velük, csak ha egy apa kellett a babakonyhába. Aztán teltek múltak az évek, és beütött a kamaszkor. Halálosan beleszerettem egy osztálytársnőmre, persze, akkor még csak azt hittem, hogy nagyon szeretnék a barátja lenni, meg ilyenek. De mindig azon töprengtem, hogy milyen gyönyörű a haja, szeretném megérinteni... aztán megnéztem a BLue is The Warmest Colort és úgy beütött a dolog. Azóta utálom azt a filmet, mert rohadtul nem reális. de akkor még nem ismertem mást.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!