Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy kíváncsi hetero?
Nem hiszem, hogy biszex vagy meleg lennék, de ....
Csak barátnőim voltak és csak a lányok jöttek be, de nem rég elkezdtem shemale pronot nézni és tetszett. A férfias vonásokat undosítónak tartom és sokszor még egy fiú bará kezést sem tudnám megfogni, nem hogy csókolozni vagy még többet csinálni.
...de valamiért felizgat ha egy szép lánynak farka van. Ezért gondolom, hogy kíváncsi vagyok nem biszexuális. Viszont az emberek mért nem hiszik hogy léteznek kíváncsi heterók.
Nem is az a probléma, hogy félnék fiúkkal lenni, mert Hollandiában lakom, egy elég elfogadó környezetben, csak undorodok az ötlettől, mégis a szopást kipróbálnám egy shemalen vagy nagyon nőies férfin...
Létezik ilyen , de csak akkor ha egyszer probbálód ki.
De ha tóvábra is szükséged van rá? Ezt már biszexualisnak nevezük.
14:
Adj nekik időt! Valamiért a "kíváncsi" "heteró" srácoknak nincs 10 éves szexuális múltjuk ebben a témában, amikortól érdekelni kezdte őket a dolog.
Mondom, aki manapság shemale-ekre izgul, azokat újra megnézném 10 év múlva. A legtöbbjük akkorra már kúrni is fog más férfiakkal
Kedves Kérdező!
Számít, hogy "kíváncsi hetero" vagy "inkább nőkhöz vonzódó biszex" vagy?
Nem teljesen mindegy a kategória? Te te vagy, mindenféle vágyakkal, melyek ráadásul időben változnak is. Miért kéne bedobozolnod magad?
18:
Elolvastad az eddigi összes választ?
Mondom, hogy én is ilyen voltam. Először csak "jaj nézzünk shemale poreszt". Most meg már srácokat dugok és (magam előtt) vállaltan biszex vagyok, persze érzelmileg azért a nők felé húzok. Olvasd el a 8-as választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!