Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, ti próbáltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti próbáltatok már rávenni nem vagy nem teljesen meleg fiúkat egymással való szexre?

Figyelt kérdés

Hogyan próbáltátok?

Mennyire jártatok sikerrel?

Fiúk, tőletek kért már lány ilyet?

2017. okt. 14. 11:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
44%
igen engem barátnőm vett rá, elöször nem akartam de nem szexelt velem buntetesbol amiert nem akarom aztan mar annyira kanos lettem hogy azt mondtam ok, elhozta a biszex fiu ismeroset es en megdugtam baratnom szeme lattara, hatalmasat elveztem pedig engem nem erdekeltek eddig a fiuk, aztan ő is megdugott engem baratnomnek nagyon tetszett nagyon felizgult, aztan megdugtuk kozosen a fiuval a baratnomet jol kielegitettuk, mindezt a baratnomert tettem meg mert ő egy istennő.
2017. okt. 17. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!