Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van biszex szex klub Budapesten?
Szia, pesten bejártam szinte mindet. A legnagyobb élet a dob utcaiban volt de 40es csávók voltak, néha 1-2 igénytelen kövér milf. Olvastam fórumon egy pártól akik németországból jöttek haza, h az ottani helyeken eléggé gyakoriak a fiatalok. Szóval, ha ilyen vágyaid vannak itthon semmit nem tudok ajá lani. Meleg szaunák közül ajánlom a szauna 69et, csütörtök, ill vasárnap esténlént szoktak fiatalok lenni, de inkább melegek mint biszexek. Van mindenféle korosztály(sajnos) láttam 18 éves divatos fiútól elkezdve 25-35 éves kigyúrt csávókon át 70éves papikat is.
Ha kérdésed van írj. 24/f
Köszi. A szaunákat ismerem, de ott nincsenek nők.
Én teljesen meleg vagyok. De eljátszottam a gondolattal, hogy mit csinálnánk a párommal, ha nem csak fiúk, hanem lányok is látnának minket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!