Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiveritek nektek is elmegy a kedvetek és utáljátok magatokat?
Figyelt kérdés
Egy élő randin is ez lesz ha kipróbálom? Mert izgat, csak aztán mikor már kivertem már nem...2017. okt. 1. 14:55
1/8 anonim válasza:
Nem fogadtad még el magadat.
Időbe telik és például sokat segít, ha bl tartalmakat, filmeket, animéket nézel.
Nekem ez a rossz érzés/elmegy a kedvem/utálom magamat dolog 14-17 korom között megvolt, azóta már sikerült elfogadnom.
Ezalatt kb az összes létező bl animét végignéztem. :)
2/8 A kérdező kommentje:
Már huszonéves vagyok :P
2017. okt. 1. 15:33
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez nem számít annyira.
Leginkább azért van ez szerintem, mert mindenütt hetero párokat látsz és több előítéletet látsz, mint meleg kapcsolatot.
Az önelfogadás meg attól függ, hogy te hogyan tudod feldolgozni, mennyire látsz ilyen dolgokat és milyen a környezeted.
Van aki csak 30-40 évesen jön rá, hogy meleg/biszexuális, amikor már gyerekei vannak.
4/8 anonim válasza:
A családi, társadalmi elvárásoknak megfelni igyekeztemben tizenéves koromban én is szégyeltem magam, miután kivertem. Húsz elmúltam, mikor ez az érzés megszünt, és az első férfiszex kaland után se jött elő.
5/8 anonim válasza:
Ilyen van nekem is néha, már közel az 50-hez!
6/8 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, egy ideig még önmegtartóztatást is csináltam, és csak havonta vertem ki... aztán rávettem magam hogy élőben kipróbáljam, utána megint ez a rossz érzés volt. Többször is.. végül nem csak emiatt, de eljártam pszichológushoz és azóta sokkal jobb a helyzet. Néha még rámtör a rossz érzés közvetlenül elélvezés után, de már nincs az mint régen, h egy-egy élmény után napokig magam alatt voltam.
7/8 anonim válasza:
Ennek semmi köze a pszichológiához, inkább biológiai folyamat és teljesen normális.
8/8 anonim válasza:
Volt egy csajom, akinek be volt nőve, bizonyos nőgyógyászati dolgok miatt. Fizikálisan nem tudtam behatolni. Önmegtartóztattam elég sokáig, de egyszer kivertem rá, de azért is mexólt, ha előtte csináltam. :(( 2020 februárjában szakítottam vele, 3 hónap "járás" után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!