Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan lehet ezt beadagolni?
Figyelt kérdés
Szóval a barátnőm szerintem a lányokhoz is vonzódik. El-elszolta már magát+egyéb jelek. Nade a lényeg: Édes 3mas
A barátnőm nagyon féltékeny. Egyszer emlitettem már neki. Azt mondta csak akkor ha előbb 2 pasi+ő.
De én attol undorodnék,én nem vagyok biszex.
Hogyan lehetne elérni, hogy belemenjen,s ne veszekedés legyen a felvetésből?
2017. szept. 30. 22:40
11/16 anonim válasza:
Hogy fordítva?
2F 1L?
Lehet. Nem tudom. Nem ismerem.
Megint csak magamból indulok ki, de azt el tudnám viselni ha a párom egy másik férfival szexel. Sőt, engem nem érdekel ha rajtam kívül más FÉRFIAKKAL van, de nővel ne!
Pedig biszex vagyok mégis így gondolom.
Még mindig #1.
12/16 anonim válasza:
Ha bakancslista akkor mielobb hagyd el mielott o dobbant ;)
13/16 anonim válasza:
"Akkor a tulajdonának tekint?"
Te a tulajdonodnak tekinted, azért nem mentél bele a 2 pasi és ő felállásba?
14/16 anonim válasza:
Attól, hogy te nem vagy biszex, még kedvére tehetsz a barátnődnek a 2f+1n felállással, ha az közelebb visz a 2n+1f-hez. Nem kötelező a két pasinak egymással foglalkozni. Elég, ha mindketten a nőt kényeztetik. Már csak az a kérdés, te hogy viselnéd, hogy a barátnőd szájában, puncijában más férfi farkát látod.
15/16 anonim válasza:
Én biszex lány vagyok, szeretném kipróbálni a két nő - egy férfi felállást, de csak úgy, hogy egyikükkel sem vagyok párkapcsolatban. Ha valakivel együtt vagyok, akkor nem szeretném, hogy mással is lefeküdjön. És én sem teszem se nővel, se férfivel.
16/16 anonim válasza:
Én is biszex vagyok és ha a pasim megtudná és jönne ezekkel a dolgokkal, hogy akkor érdeshármasozzunk vagy had' nézze tuti, hogy páros lábbal rúgnám ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!