Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Beteges lenne, ha ilyet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges lenne, ha ilyet szeretnék? (Leánybúcsú)

Figyelt kérdés

A párommal 8 éve együtt élünk, azonban jövőre házasodunk. Vele vesztettem el, ő volt az első, nem volt alkalmam dolgokat kipróbálni. Az esküvő miatt leánybúcsú lesz. Kérdésem az lenne, hogy mennyire gáz dolog lenne a páromtól ezekre engedélyt kérni:

-Szriptízes fiút hívni: szeretném, ha mással is kipróbálhatnám, ha nem is aktust teljesen, de orált igen.

-Az is egy kívánságom lenne, hogy barátnőim kényeztessenek azon a napom, szexuálisan.

Persze csak ezen a napon, semmikor máskor.

Hogy hozzam föl a páromnak?

2017. szept. 17. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kéne ismerni a párod hozzáállását.

Voltam egy pár leánybúcsún, a kérésed teljesítésére gyakran volt példa...!

2017. szept. 17. 18:36
 2/12 A kérdező kommentje:
Ő nagyon vad az ágyban, egy szavam nem lehet. Még is vágyom erre. Attól félek, hogy akkor ők is hívnak egy kurv*t, amit nem szeretnék, hogy mást dugjon.
2017. szept. 17. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

LOL XD.....

Neked ilyeneket, neki semmit?!?!?

De komolyan, ha ilyen vágyaid vannak: MINEK HÁZASODSZ?

2017. szept. 17. 18:44
 4/12 anonim ***** válasza:
4%
csináld titokban ennyi vagy tudatni akarod vele én titokba tartanám lehet emiatt ott fog hagyni
2017. szept. 17. 19:09
 5/12 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem kérdezd meg nyíltan és őszintén. Én engedném, szerintem Ő se gördít akadályt elé.
2017. szept. 17. 19:15
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
"Persze csak ezen a napon, semmikor máskor. " Minden sorozat az elsövel kezdödik!
2017. szept. 17. 19:18
 7/12 anonim ***** válasza:
79%
a házasság előtt kell kiélni egyéb vágyakat,mondjuk nem egy-két nappal előtte,én otthagynálak,ha egy idegent cumiznál,a barátnőidet még megbocsájtanám,szerintem titokban cumizd le a postást,vagy a szomszédot,de ne mondd el a párodnak.
2017. szept. 17. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:
92%

Ha az én jövendőbeli feleségem ilyet kérne, én lemondanám az esküvőt.

Ez nem olyan hogy most és soha többet.

Mi változik az esküvővel?

Elötte megcsalhatod, utánna nem?

Szerintem éld ki magad.

2017. szept. 17. 19:37
 9/12 anonim ***** válasza:
91%
Egyetértek, nem volna helyes, ha valami qurvával kefélne, mialatt te a táncosfiú f#szát szopod. Igérje meg, hogy legföljebb a munkatársnője punciját nyalja ki, azt is csak azért, hogy megtudja, másmilyen van-e alatta, mint a tied.
2017. szept. 17. 19:50
 10/12 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem 8 éve tartó kapcsolat esetén ez az emberek 90%-nál felbukkanó gondolat. De inkább 99%-uknál. Az más kérdés, hogy ki hogyan lép túl ezen.

Én nem tartom egyáltalán gáznak, a párodat te ismered jobban, ha oldottan, humorosan fel tudod hozni neki a témát lehet, hogy beleegyezik. De úgy lenne fair, hogy neki is járjon cserébe valami. Én úgy közelítenék a helyedbe, hogy nem vársz azonnal választ, hanem gondolkodjon az "ajánlat"-odon, aludjon rá egyet vagy kettőt, talán akkor nem éri olyan hirtelen sokk. Bár könnyen lehet, hogy az ő fejében is megfordult már hasonló gondolat. Hajrá, légy ügyes.

2017. szept. 17. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!