Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, honnantól tekintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, honnantól tekintetek egy srácot inkább biszexnek, mint heterónak?

Figyelt kérdés

2017. szept. 11. 18:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Sok lány, gondolja úgy, hogy aki kipróbálta sráccal, az fúj, langyi, b. zi

De ha nem is, akkor hozzám ne érjen...

2017. szept. 12. 08:45
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Hagyjátok már ezt a heteró pasik is kipróbálják a saját nemükkel szöveget. Én heteró vagyok és elhánynám magam egy ilyen helyzetben. Még gondolat szinten is undorít ez az egész. Aki nem így van ezzel az hogy lenne már heteró? Az más dolog hogy van aki heterónak mondja magát aztán meg nem az mert volt már pasival is. Tudom hogy sok emberben van biszex hajlam de azért nem mindenkiben, minket hívnak heterónak. Ja és nem vagyok homofób mielőtt lepontoznátok, sőt örülök is legalább több nő marad nekem :D
2017. szept. 12. 16:08
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

hát anno engem is egy hozzád hasonló hatalmas csajkergető heteró srác térdeltetett meg, és tudod mi a vicc? még nagyobb heterónak tartotta magát.

az élet izgalmas, na meg nem fekete-fehér, és nem is csak egyfajta szürke ...

2017. szept. 12. 17:11
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Nekem aztán mondhatod, nem győzöl meg vele nálad azért kicsit jobban tisztában vagyok a szexualitásommal. Tudom hogy az élet nem fekete fehér, de ez azt is jelenti hogy van aki máshogy áll a dolgokhoz mint te. Úgyhogy ne próbáld mindenkire ráerőltetni a te dolgaidat mert ugyanolyan csőlátású hülye leszel mint egy homofób ember.
2017. szept. 12. 17:24
 15/19 anonim ***** válasza:
88%

Azért elég gáz ez a kettős mérce. Most akkor a heteró srácok fogadják el a melegeket/biszexeket a biszexek meg nem tudják megtenni ugyanezt a heterókkal? És itt most az ne a te fejedben létező heterókra gondolj hanem az igazi heterókra.

Gyengébbek kedvéért:

"A heteroszexualitás szexuális vagy romantikus vonzalom az ellenkező nemű személyek között (azaz a férfi és nő kapcsolata), és az emberek által tanúsított leggyakoribb szexuális irányultság és magatartás."

2017. szept. 12. 19:11
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Onanntól tekintem annak, hogy ő annak vallja magát. Milyen hülye kérdés ez?
2017. szept. 12. 22:46
 17/19 anonim ***** válasza:
18%

homofób vagyok ...

úgyhogy nem teljesen értelek

2017. szept. 12. 22:57
 18/19 anonim ***** válasza:
2%

Szex teren nem kell nagyon nyilt kartyakkal jatszani,mert meg mindig Kozepkori erkolcsok uralkodnak *tobbnyire!

Kulonosen a "megrogzotten" tradicionalis emberek,akik

nem apoljak magukat,es elhanyagolt testtel stb. Ezek nem

leszbik,nem biszex,nem heterok....ezek szexualisan nullak!!

2017. szept. 13. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
74%

Nem meglepő te még elég sok mindent nem értesz.

2017. szept. 13. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!