Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bisexek nektek milyen volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisexek nektek milyen volt azonos neművel az első aktus előtt és után?

Figyelt kérdés
hogyan éreztétek magatokat?

2017. aug. 31. 00:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az első előtt hajtott a kíváncsiság, de tartottam is tőle. Sokáig hessegettem még a gondolatot is, de éreztem mindig, hogy a végtelenségig nem lehet. Némi pia, egy feles, meg egy sör segített feloldani bennem a félszet, a neveltetésemből adódó elutasítást.

Miután megtörtént az első szopatásom, megkönnyebbültem, hogy meg mertem tenni. Pár nap múlva az első szopásom előtt is volt még bennem némi félsz, de pia nélkül kezdtem neki. Furcsa volt a számban érezni a másik férfi farkát, és, hogy telelőtte a számat. Furcsa volt, de nem volt undor, öklendezés. Simán nyeltem le a spermáját. Utána nem éreztem szégyent, inkább apró örömtüzek lángoltak a lelkemben, hogy a családom, a társadalom által állított korlátok közül sikerült kitörnöm.

2017. aug. 31. 05:45
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

hasonlóan én is sokàig hezitáltam hogy lefeküdjek e sráccal de nem bántam meg és semmi szégyenérzetem nem volt utána

Jo érzés volt fogni nyalogatni szopni a másik f kát meg hogy nekem is csinálta

2017. szept. 3. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!