Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Azt hiszem bele szerettem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem bele szerettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Edddig leszbikusnak gondoltam magam, de lassan két hónapja külfödre utaztam egy nemzetközi csoporttal 2 hétre. Ott megismerkedtem egy nem magyar fiúval akivel hamar megtaláltuk a közös hangot és kis híján le is feküdtem vele, (mminden más volt, csak odáig nem jutttunk el...)

Azóta viszont nem tudom kiverni a fejemből. nagyon próbálom elfelejteni, vagy találni valaki mást, de valahogy mindíg rá gondolok, és arra, hogy bárcsak itt lenne mellettem...

Hogy tudnék túllépni rajta?

(mivel nem magyarországon él, így nincs rá mód sem, hogy találkozzunk)

Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)

2017. aug. 26. 21:20
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudsz rajta a legjobban túllépni, ha megismersz valaki mást, aki még jobban is érdekel mint ő.
2017. aug. 26. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Távkapcsolatot létre hozhattok egymás között. De ha nem tudtok sehogy sem találkozni nem sok értelme lesz. Egy bizonyos ideig biztosan rá fogssz gondolni de, biztosan jön olyan majd aki elfeledteti veled kis idő után.
2017. aug. 26. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!