Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, miért baj?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért baj?

Figyelt kérdés
Miért baj ha például van egy párod,és mindent megtesz érted,szeret tiszta szívből..De őszinte és elmondja neked hogy szeret fiúkat is cumiztatni..és ő is szereti csinálni,sőtt szereti a spermát
2017. aug. 20. 09:54
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Amíg nem csal meg addig nem zavarna.
2017. aug. 20. 10:03
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Még belegondolni és gáz.Éppen szexelünk a pasimmal,pár órával azelőtt,meg egy férfi élvezett a szájába..?

Komolyan hányingerkeltő.

2017. aug. 20. 10:15
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
talán kicsit homofob vagyok és nem tudnam elviselni azt se,ha bi a srác. (azért kicsit mert pl a leszbikus osztalytarsammal tök jól elbeszelgetek :) )
2017. aug. 20. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
92%

Én bírom ha egy fiu fiuval van,tiszta cukik...

De ha a pasim lenne,ak sem zavarna ha a fiukat es a lányokat is egyaránt szereti,csak ne csaljon meg :D

2017. aug. 20. 10:27
 5/9 anonim ***** válasza:
30%

azért baj, mert nekem egy ízig-vérig férfi kell, aki CSAK a nőket szereti, és meg se fordul a fejében, hogy pasival szexeljen. mert az orál is szex... és számomra az nem férfi, aki pasikra izgul, meg szereti a spermát. elégedjen meg a p ncimmal :D

19/L

2017. aug. 20. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
97%

Nekem heteroszexuális nőként azért fontos, hogy a partnerem is heteroszexuális legyen, mert olyan kapcsolatra vágyom, amiben nem csak a párom tudja megadni nekem szexuálisan, amire vágyom, hanem én is neki.

Ez meg egy biszexuális férfival nyilván eleve képtelenség.

2017. aug. 20. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem kimondottan izgat, ha két fiú csinálja. Ha a pasim az előtt mielőtt megismerkedtünk lett volna neki fiús kalandja vagy kapcsolata egyáltalán nem érdekelne. Talán kicsit még szexibbnek találnák őt.
2017. aug. 20. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csal meg, egyeltalán nem baj :D
2018. jan. 17. 20:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerint ez nem megcsalás, annak mi a határ?

Nem tökmindegy, hogy nőt nyal ki, vagy férfit cummant le?

2018. jan. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!