Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni biszex korombeliekkel?
Figyelt kérdés
Planetromeo kilőve, mert kevesen vannak, és ők sem jönnek be nekem. 18 éves vagyok, és jövőre megyek majd a Debreceni egyetemre, ezért esedékes a dolog :d
18/F
2017. aug. 19. 22:38
1/5 anonim válasza:
Milyen celbol szeretnel ismerkedni? En debrecen kozeleben lakom..16L
2/5 anonim válasza:
akar hol lehet ismerkedni, ha meglatod hogy szemez veled valaki (discok,plaza,utcan). En 16 eves vagyok biszex pesti fiu es nagyon sok helyen ismerkedtem mar az egyiknek csunya vege lett, egy kulfoldi helyes pali nagyon leitatott es ghb-t is rakott a piamba es mikor mar felkeltem azt se tudtam hol vagyok es mi tortent ugyhogy ovatosan .
3/5 anonim válasza:
Itt. Nyilván ezért írtad ki a kérdést.
4/5 anonim válasza:
A face keresőjébe írd be, hogy biszex, és kiad nem tudom hány csoportot. Ott lehet ismerkedni, partnert keresni.
5/5 anonim válasza:
Aki ismerkedni szeretne írhat privátot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!