Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek szerint en is biszex lennek?
A legjobb baratnom biszex es tegnap mondta kuld at videokat ahol lanyok szexelnek.Eloszor nem nagyon erdekelt a dolog de gondoltam oke miert ne...
Olyan videokat kuldott ahol ket lany egymas csiklojat dorzsoli ossze.
En jo magam a fiukat szeretem de ettol a ket videotol olyan szinten felizgultam hogy muszaj volt kielegitenem magam. Azota is ha a videora gondolok rogton csinalnek valamit magammal de meg azt is el tudnam kepzelni hogy ezt a pozt egy lannyal csinaljam....
Elképzelhető, hogy biszex vagy, de az is lehet, hogy csak kíváncsiság.
Ha élőben se mondasz ellent egy másik lányra, akkor tuti az vagy.:)
Ha a barátnődet és Téged is érdekel a szex saját nemmel, akkor egy laza iszogatás, pár pohár finom bor, pezsgő, vagy koktél után meg lehetne próbálni. Ha valamelyikőtök meghátrálna, még mindig lehet a pia hatására fogni az egészet, és a barátság is megmarad.
A videót nem véletlenül küldte a barátnőd, őt is érdekli a szex a nők között, csak még nem nyilt meg, ahogy Te sem.
Lehet, de az is lehet, hogy ez csak egy hirtelen fellángolás.
Ha esetleg úgy érzed, biztos ezt akarod, elbeszélgethetsz vele, - s bár mást mondott - de még össze is jöhet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!