Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apa-fia "partik" tényleg vannak?
Figyelt kérdés
Beszéltem chaten egy sráccal és ő azt mondta, hogy 10 évesen vitte az apja ilyen helyekre. Ilyen tényleg van, vagy csak kamuzott?2017. aug. 8. 21:12
1/10 anonim válasza:
Valahol biztos megtörtént mar, de 1 az 1000hez szerintem.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy lehet az ilyet kivitelezni.
2017. aug. 8. 21:18
3/10 anonim válasza:
Itt is csak csak történetekre számíthatsz, azt nem tudod meg, kamuztak-e, főleg mert ez nem törvényes.
4/10 anonim válasza:
Mit jelent az ilyan party pontosan?
Apa-fia párossal van egy lány?
5/10 anonim válasza:
Van ismerősöm, aki rendszeresen szexel az apjával.
Az apa bi, a srác meleg.
6/10 anonim válasza:
ismerek én is olyan srácot aki az apjával csinálja
7/10 anonim válasza:
Meséljetek nekem is priviben! Szeretnék többet tudni erről a témáról!
8/10 A kérdező kommentje:
Nem írtak semmi különöset, csak azt, h van ilyen.
Szóval nem ilyen "csak a filmekben van" dolog.
De külföldön.
2017. aug. 10. 18:13
9/10 anonim válasza:
reméljük kamuzott. golyót az ilyeneknek. (a szülőnek,mert kötve hiszem, hogy egy 10 éves nyaggatta volna fatert)
10/10 anonim válasza:
Kamu történet, kamu kérdés. Egy tíz éves srácot még ilyen szinten nem érdekel a szex. Kíváncsiság már van benne, de a tettvágy még hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!