Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez a srác biszex?
Van a suliban egy nálam egy évvel idősebb srác, én 18 vagyok. (szakközepes, én gimis)
Én alapból egy gyenge fizikumú, vékony de eszes srác vagyok, egy meleg ismerősöm szerint cuki arcom van, meg olyan közepesen hosszú a hajam, és biszex vagyok. Ezt hivatalosan sose mondtam ki senkinek, de a suliban pár ember "megneszelte", aztán a fél iskola sejti hogy meleg vagyok, közben meg biszex.
Az a lényeg, hogy ezzel a sráccal én régebben beszéltem, de amióta ezeket pletykálják, megutált vagy nem tudom. Ha találkozom vele, állandóan ezzel piszkál meg kiröhög, facen le is tilott. A lényeg hogy most érettségin (én előrehozotatt tettem, ő normálisat) finoman hátulról hozzámért a cipőjével, később meg amikor ketten voltunk, kérdezett tőlem valamit, én meg picit lefagytam, mert régen beszéltünk normálisan, de végülis válaszoltam neki. Privátban küldök képet róla, mert kinézete alapján is szerintem biszex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!