Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fantázia srácokkal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fantázia srácokkal?

Figyelt kérdés

Néha fantáziálok srácokkal. De smárolni sosem tudnék, viszont másra vevő lennék idővel, nagy farok, vagy nagydarab állat.

Viszont nem tudom csak fantázia, mert félek. Eleinte csak.alap dolgok mennének és csak normális emberrel.

De egyre gyakoribb az inger, de lehet csak fantázia szinten marad. Mit tudok tenni? 25F

2017. aug. 3. 18:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Probálj ki valami ligthos dolgot elsőre. Pl közös maszti vagy webcam. Aztán ha nem riaszt el akkor lehet fokozatossan haladni.
2017. aug. 3. 18:34
 2/4 A kérdező kommentje:
En is igy gondoltam, semmi extra eloszor mert lehet mar ott megbukik a dolog
2017. aug. 3. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem probald elengedni a gatlasaidat es az osztoniedre hallgass, csinald azt amit kivansz!
2017. aug. 4. 00:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Hahaha...inkabb felelem az ujtol, gatlas az hamar elmegy xd
2017. aug. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!