Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Jővőben nem szülteik több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jővőben nem szülteik több homoszexuális leszikus biszexuális gyerek?

Figyelt kérdés
[link]
2017. aug. 3. 11:43
 1/6 anonim ***** válasza:
8%
amúgy se születik senki annak, fejben dől el
2017. aug. 3. 11:49
 2/6 Linó03 ***** válasza:
84%
Azta... :O
2017. aug. 3. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

#1 Nem.

Nem hinném, hogy a közeljövőben erre lehetőség lenne. A két dolog (szívbetegség, homoszexualitás) teljesen más szerintem.

2017. aug. 3. 12:05
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Ráadásul mi van a biszexuálisokkal? Szerintem minden emberben megvan a hajlam a homoszexuális viselkedésre, vannak a kissé homo irányba eltolódott "kiváncsi heterók", a biszexek, illetve az első ellentétjei is. Tehát nem hiszem, hogy ezt tisztán egy DNS határozza meg. De nem értek hozzá, nem vagyok genetikus, ahogy itt kb senki más sem.
2017. aug. 3. 12:07
 5/6 anonim ***** válasza:
89%

Előző vagyok. Több mint valószínű, hogy nem igaz amit írtam, ezt belátom :D

Viszont tegyük fel, sikerül csak full heterókat "létrehozni" ezzel a módszerrel. Mire elterjed, az pedig úgyis még nagyon sok év.

2017. aug. 4. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:
18%
Meg ha annak a sok milió melegnek is netán gyereke születne, akkor aztan mar tényleg nem lenne mit ennünk 😂 Azert jött létre a homoszexualitás, hogy a népességnövekedést visszatartja. Nem lenne szabad belenyúlni
2017. aug. 5. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!