Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek Nógrádmegyében...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek Nógrádmegyében vannak biszex lányok?

Figyelt kérdés

Gondoltam megkerülöm a témát mert a társkeresés tilos.

Nos ha vannak akkir várom a válaszokat esetleg az üziket.

21/Bi lány

2017. júl. 27. 07:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vannak igen. Az más kérdés hogy a legtöbb elköltözik vagy menekül innen :D
2017. júl. 27. 14:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Szomorú de ezen nem csodálkozom :'D
2017. júl. 27. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Ha csini vagy csatlakozz párhoz
2017. júl. 28. 17:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Miért lett olyan nagy divat hogy párhoz megy valaki csatlakozni? Ez csak szerintem beteg? Nem itélem el mert ha valaki így boldog akkor így boldog csak tényleg ezt nem tudom hova tenni. Lány után érdeklődöm nem pár után nem pasi után nem ez az aman után hanem konkrétan az érdekel hogy van e a környékemen olyan lány akivel majd lehet találkozgatni stb. Ebben mi olyan nehéz és kapom a jobbnál jobb üziket pasasoktól meg hogy menjek párhoz.. te jó ég mi ez már? :'D Ez után tényleg csak reménykedek hogy lesz valaki aki felteszi a mancsát hogy igen vannak vagy valahol a közelben...de hogy párhoz.. ezt valaki magyarázza el nekem könyörgöm.. vagy ez vagy az a kettő együtt nem megy :'D pls...
2017. júl. 28. 18:14
 5/5 anonim ***** válasza:
82%

Látom, egyszerű vagy mint a vonalzó. De sebaj...

Ezen a fórumon és az életben az a tapasztalat, hogy kevés a biszex lány, aki CSAK lányt keres. Az ugye leszbika!! Szóval először a fogalmakat tedd tisztába...

Másodszor pedig a két nő egy férfi édeshármas játékok izgatóak és lehet, h nem neked szólnak, de mégis sokan szeretik. Képzeld: IGEN NŐK IS!!!!!

Szóval úgy látom az elmúlt 30 évben a helyzet Nógrád megyében változatlan: sötét és igen ostoba népek lakják, akik mellett a világ elszáguldott. Nem ártana neked sem felzárkózni....

Mindezek okán nem csodálkozom azon, hogy az értelmes BISZEX lányok elhagyják a sötét porfészket.......

De azért sok sikert a GYK talmi leszbi és biszex lányaihoz...

TÉMA OFF

2017. júl. 29. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!