Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti képesek vagytok kiverni úgy hogy nem áll? Van aki csinálta már? Arra gondolok hogy még akkor élvez el mielőtt felállna, merevedne a farka.
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 20:09
1/10 anonim válasza:
Volt egyszer amikkor csak félmereven csinaltam!
2/10 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen masabvolt mikor altt de nem volt rosz
4/10 anonim válasza:
Mivel impotens vagyok, így muszáj.
5/10 anonim válasza:
Igen, csináltam már ilyet de elég fura volt :D
7/10 anonim válasza:
Csak akkor , ha nagyon ha nagyon sokszor kicsapom és már nem.áll rendesen...
8/10 anonim válasza:
amikor magamnak feldugom olyankor csak félkemény
9/10 anonim válasza:
volt jó párszor, hogy nem állt fel igazán, de jó érzés volt, tudtam verni, de abban a pillanatban fel szokott mindig állni, ha csak 10 mp-re is.
Olyan viszont volt, hogy nagyon termeltem az anyagot és megállás nélkül folyt belőlem a trutyi, ki is jött valamennyi, de az nem járt orgazmussal.
10/10 Carlito válasza:
Ha gyorsban verem ki,izgatás nélkül nagyon gyorsan, akkor előbb elélvezek,minthigy felálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!