Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti szoktatok járni napozóteraszra? Mik a tapasztalatok? Kort írjatok!
Figyelt kérdés
2017. júl. 24. 14:09
2/7 anonim válasza:
Ez micsoda? Kifejted picit? Nem hangzik rosszul.
3/7 anonim válasza:
ma egész nap napoztam a teraszon jó volt
4/7 anonim válasza:
Én a gárdonyi nudi strandra szoktam járni
6/7 anonim válasza:
Én pár napja voltam voltam a Széchenyiben a napozó teraszon. Addig azt se tudtam, hogy van ilyen, pedig voltam már ott párszor. Véletlenül találtam rá, mikor felmentem az emeletre. Volt ott két ajtó. Az egyikhez az volt írva, hogy nudista napozó, a másikhoz, hogy férfi napozó. Mindkettőben csak pár férfi napozott meztelenül. Mondjuk logikus, de úgy meglepődtem, hogy kihátráltam. Később gondoltam, hogy érdekes lenne kipróbálni a meztelen napozást. A férfi napozóba mentem, hogy véletlenül se kerüljek kellemetlen helyzetbe. Levetkőztem és lefeküdtem egy nyugágyra. Még 3-an voltak ott, elég öregnek tűntek. Néha elmentek tusolni, néha mászkáltak. Aztán szinte egyszerre hazamentek. Egyedül maradtam. Gondolkoztam, mi lenne, ha átmennék a nudista napozóba, mikor bejött egy férfi. Ő nem volt öreg. Levette a fürdőgatyát és közvetlen mellém telepedett le. Valami óriási hosszú cerkája volt és össze-vissza himbálózott, ahogy mozgott. Nem mintha érdekelt volna, de valahogy vonzotta a pillantásom. Kérdezte, hogy gyakran járok-e ide. Mikor mondtam a napozóba csak először, akkor kérdezte, hogy tetszik. Aztán mindenféléről beszélgettünk. Aztán egyszer csak gyanús lett, hogy elkezdett felállni neki. Csak úgy magától. Aztán lassan egyre nagyobb lett és egyértelmű lett, hogy feláll. Egyáltalán nem szégyellte. Ekkor jött a cikis rész, mert valamitől velem is ez történt, pedig nem is érdekelt. Úgy csinált, mintha ez normális szitu lenne. Pont ilyen helyzetbe nem akartam keveredni mások előtt. Annyira elszégyelltem magam, hogy pár perc után felvettem a fürdőgatyát és elhúztam. (15/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!