Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex fiúk, akik szubmisszíve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex fiúk, akik szubmisszívek. Férfi domnak is engedelmesked (né) tek, vagy csak nőnek?

Figyelt kérdés
A barátom szubmisszív, kedveljük a bdsm-et, igaz, én csak a lightosabb dolgokat szeretem csinálni vele. Tudom róla h biszex, és volt egy rövidebb kapcsolata férfival, de ezt a témát a kapcsolatunk eleje óta kerültem... nemrég felhoztam h mit szólna ha egy férfi dominálná. azt mondta szóba se jöhet ő csak nőt képes így elképzelni. Mikor mondtam neki h adott esetben nem sok választása lenne, mert én szívesen megnézném.. Persze azóta annyiban hagytam ezt a dolgot mert nem akarom h rossz legyen neki. De azért folyton eszembe jut ez, nem tudom felhozzam e mégegyszer vagy csak baj lenne belőle?
2017. júl. 13. 22:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Engedelmeskednék férfi domnak is pont úgy mint nőnek. Azért is mert tudom hogy a fizikai erejénél fogva rá tud kényszeríteni arra amit akar. Ezért szeretem a nálam eősebb testalkatú aktívokat.
2017. júl. 13. 22:28
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én csak férfinak engedelmeskednék. Ja és csak fiatalnak és vékonynak.

Ami a kérdést illeti. Ha nemet mondott, ne feszegesd. Szerintem. Nehogy gond legyen belőle. Annyit talán nem ér. Csak elmondaná, ha akarná. Az is lehet, hogy csak az van, hogy ELŐTTED nem akarja...

Amúgy hány évesek vagytok?

2017. júl. 14. 08:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!