Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hármas szex próbálkozás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KaszasKecske kérdése:

Hármas szex próbálkozás?

Figyelt kérdés

Volt már olyan hogy megismertél egy lányt,de hűséges vagy, de akarod őt is meg a barátnődet is, összehoztad őket hármas szexre? esetleg meglepiként vagy valami? tapasztalat?

23/f

2017. júl. 10. 00:10
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőm és őn is biszexek vagyunk és szeretjük a többest, swingert ... persze, az ilyesmi tök normális nálunk.
2017. júl. 10. 00:39
 2/5 anonim ***** válasza:
49%

Ez csak a filmekben, cigánytelepeken és nagyon szabadszellemű biszexeknél működhet :D.

Engem már többször akartak bevenni 3asba. Külömböző oldalakon találtak rám pl.: tinder, happn.

2017. júl. 10. 00:41
 3/5 anonim ***** válasza:
85%

En baratnokent, nagyon orulnek ha a baratom meg a csajjal lepne meg. Nagyon benne lennek a dologba

20/L

2017. júl. 10. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
89%

A parommal kizart ...

Fiu es lany parkapcsolatom is ment tonkre miatta pedig nagyreszt nem en akartam a harmast

Eleg nehez feldolgozni ha a szemed elott kefelik nyaljak szexelik a parod es van aki ezt nem viseli el.

Mind a ket esetben nagyon nehezen gyoztek meg h jo lesz

Es a vegen ok voltak akik kiakadtak mert elveztem massal ...?

Szoval csak alkalmi kapcsolatban jo ez a felallas :-)

2017. júl. 10. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
75%

Volt részem 2f+1n felállásban, az édes hármas örömeit élvezni. Engem nem zavart, sőt, tetszett, hogy a páromat dugta, szopatta a másik pasi, és a párom is élvezte, ahogy mi ketten kényeztettük egymást.

61/f/bi

2017. júl. 14. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!