Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex próbálkozás?
Volt már olyan hogy megismertél egy lányt,de hűséges vagy, de akarod őt is meg a barátnődet is, összehoztad őket hármas szexre? esetleg meglepiként vagy valami? tapasztalat?
23/f
Ez csak a filmekben, cigánytelepeken és nagyon szabadszellemű biszexeknél működhet :D.
Engem már többször akartak bevenni 3asba. Külömböző oldalakon találtak rám pl.: tinder, happn.
En baratnokent, nagyon orulnek ha a baratom meg a csajjal lepne meg. Nagyon benne lennek a dologba
20/L
A parommal kizart ...
Fiu es lany parkapcsolatom is ment tonkre miatta pedig nagyreszt nem en akartam a harmast
Eleg nehez feldolgozni ha a szemed elott kefelik nyaljak szexelik a parod es van aki ezt nem viseli el.
Mind a ket esetben nagyon nehezen gyoztek meg h jo lesz
Es a vegen ok voltak akik kiakadtak mert elveztem massal ...?
Szoval csak alkalmi kapcsolatban jo ez a felallas :-)
Volt részem 2f+1n felállásban, az édes hármas örömeit élvezni. Engem nem zavart, sőt, tetszett, hogy a páromat dugta, szopatta a másik pasi, és a párom is élvezte, ahogy mi ketten kényeztettük egymást.
61/f/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!