Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez biszexualitás? (bővebben lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez biszexualitás? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Tehát, ha egy fiú így néz ki ( [link] tehát ilyen nagyon lányos cuki fiú, az egyáltalán fiúnak számít? ( [link] ha szexuális vonzalmat is érzek feké (tekintsünk el attól hogy ez rajz), akkor én bisex vagyok? Az én álláspontom szerint nem

Szerintetek?

[link]

2017. jún. 30. 21:50
 1/3 A kérdező kommentje:

upsz rossz link

[link]

[link]

ezek a jók :^)

vélemény?

2017. jún. 30. 22:03
 2/3 anonim ***** válasza:
85%

Még ha valami realisztikus ábrázolásmódról beszélnénk, nem mangáról, azt mondanám, van némi értelme fejtegetni a témát, de így inkább csak szomorúnak tartom, hogy egyeseknek erre fel tud állni.

Egyébként szerintem sem biszexualitás, egyrészt mert az egésznek köze sincs az emberekhez, másrészt meg... mégis mitől fiúk ezek a "fiúk"? Mert valaki kitalálta, hogy annak vannak szánva? Én is megtehetem, hogy lefotózok egy vonzó nőt, rámondom, hogy férfi, aztán érezze magát rosszul minden hetero csávó, aki ráizgult.

2017. júl. 1. 00:42
 3/3 anonim ***** válasza:
95%

Én nem azon aggódnék hogy egy rajzolt fiunkhoz vonzódsz, hanem azon hogy egy rajzolt gyereknek kinéző karakterre ráizgulsz...

És ha valakinek fa.sza van, akkor igen, fiúnak számít. Az igazi pasikhoz vonzódsz? Nem? Akkor hogy lennél biszex? És nem bisex.. bár nem tatozik ide, de hülyét kapok tőle mikor valaki szex helyett sexet ír...

2017. júl. 1. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!