Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok engednetek egy masik srácnak hogy megnézze ahogy vizeltek?
Figyelt kérdés
2017. jún. 11. 16:46
41/58 anonim válasza:
meg hát :)
minden csak pénz kérdése ...
42/58 anonim válasza:
Végülis miért ne,de ha fitymás a farka és én is megnézhetem,esetleg fogjuk egymásét az is érdekes lenne kipróbálnám
44/58 anonim válasza:
42
hogy mi? ezt kifejtenéd? nem értem ...
mármint akkor csak ha nem metélt, így érted?
45/58 anonim válasza:
Természetes, hogy engedném. A feleségem már sokszor megnézte ahogy hugyozok, én is őt, és nyilvános WC-ben is már sokan megnézték, ahogy én is megnéztem már másokat.
46/58 anonim válasza:
Végül is miért ne engedném? Felváltva is mehetne :) 17/f
47/58 anonim válasza:
Persze, miért ne,de látott már más fiú pisilni
48/58 Buran válasza:
Elég szégyenlős vagyok, szóval attól függ... Ha nagyon jó haverom lenne, vagy a pasim, akkor igen. Egy idegen előtt meg úgy se menne...
23/F
49/58 youngboy26 válasza:
Volt srác, amit kértem, hogy nézze, hogy pisilek ;D
Nem zavar, nyugodtan nézhet, de 20-32 éves korig.
Privi jöhet 27f/Bp
50/58 anonim válasza:
Én nem nézni szeretném, ha nem szopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!