Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy szexhaverral osszejarni?
Figyelt kérdés
Van valakinek valami szemelyes tapasztalata, vagy jelenleg is van?
Létezik egyaltalan ilyen?
2017. máj. 12. 17:03
1/11 anonim válasza:
Én próbáltam találni szexhavert de nem jártam sikerrel, sajnos mindenki kamus vagy eltűnik találkozás előtt
22/F
3/11 anonim válasza:
Nekem volt már szexhaverom. Nem volt rossz.
4/11 anonim válasza:
Régi osztálytárs annak idején szexhaverom is volt egyben,legjobb barátom.Mióta vége a sulinak nem találtam hasonlót sem.De igen,létezik ilyen és nagyon jó érzés így összejárni valakivel.
6/11 anonim válasza:
Nekem is van egy haverom akit rendszeresen kielégítek orálisan,de nagyon jó.
7/11 anonim válasza:
Én is keresek már egy ideje de nagyon kevesen vannak akik külsőre is tetszenek sajnos.. úgyhogy még nem jött össze :\ 22/F Bp
8/11 anonim válasza:
Budapesti,fiatal...ha van ilyen,irjon,és hozzuk össze :D
9/11 A kérdező kommentje:
Engem inkabb Debrecen es környéke erdekelne:)
2017. máj. 13. 19:41
10/11 anonim válasza:
Engem Miskolc környékén érdekelne olyan "haver" aki orális kényeztetésre vágyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!