Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi a véleménye az embereknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleménye az embereknek a biszexekről?

Figyelt kérdés

Őszintén mondtam el mindenkinek akivel ismerkedtem és kaptam ezért visszautasítást..

Hallom sok helyről hogy a biszexek fúdejók meg a legszexibbek meg minden, de legtöbbször az megy hogy megbízhatatlanok, könnyen megcsalnak mert már nem bírják ki a másik nem nélkül stb...

Ez egy nagy sztereotípia ami nem igaz szerintem.

Nektek mi a véleményetek erről vagy magukról a biszexuális emberekről?

F

2017. máj. 7. 20:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Most derült ki egy nagyon jó barátomról, hogy biszex

és neki is annyit tudok mondani, hogy szeress, akit szeress, élj úgy, ahogy akarsz, attól még jó ember vagy

Ha te hűséges típus vagy, akkor menj a sztereotípia ellen, és ne foglalkozz azzal, akik hülyék.

2017. máj. 7. 20:15
 2/8 anonim ***** válasza:
91%

#1 +1

F bi

2017. máj. 7. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is kaptam visszautasítást legfőképp melegektől. Pedig négy évig éltem nővel, öt évig pasival, mégse csaltam meg egyiket se.
2017. máj. 7. 21:11
 4/8 anonim ***** válasza:
57%
Egy bi fiú/férfi sok esetben választja a kényelmeseb utat értsd ez alatt azt ,h a társadalmi elvárásoknak idővel enged és megházasodik vagy mivel alapból a nőkhöz is vonzódik ezért megteheti ,h családot alapít összeházasodik egy nővel és még csak be sem kell csapnia magát mert mindig a 2 oldalt között billeg ergó szerelmes tud lenni nőbe is,vagy inkább a nők jobban vonzzák mint a férfiak és a férfiak számára csak szex játékok.Nem ritka ,h a férfiak kizárólag csak testiség szintjén vonzzák őket,de van rá élő példám is ,h 4-5 éves kapcsolat azért ment gajra mert a bi fél kijelentette ,h borzasztóan jól érzi magát a kapcsolatban ,de ő gyerekeket akar és megakar házasodni ezért dobta a meleg srácot.Szerintem a heteróknak és a bi embereknek fogalmuk sincs ,h mit él át egy meleg egy meleget csak egy szintén meleg érthet meg ennyi én csak melegekkel ismerkedem és bi embereket kerülöm pont ezért(lehet le pontozni)Lehet ,h te pont ahozz a hihetetlenül kis arányhoz tartozol akik tényleg képesek akár egy életen át is elkötelezni magukat egy nem mellett,de szerintem az a legritkább a biszexuálisok között és nem ezt támasztják alá a példák.Ha ide kiírnád a bi kategba ,h a nők vagy a fiúk vonzák őket jobban itt is megkapnád ,h barátnő mellett szeretnek fiúkkal játszani ,de semmi több.Az is lehet ,h most még úgy vagy vele ,h igen is jó férfival is ,de ahogy eléred a 30 éves kort családra vágysz majd.
2017. máj. 7. 21:21
 5/8 A kérdező kommentje:

4#

Szomorú hogy vannak olyanok akik ezért dobják el a párjukat, bár meglehet érteni valahol az ilyet. Én speciel sose csinálnék ilyesmit, inkább örökbe fogadok vagy béranyát fogadok...

De egyelőre még messze van az.

Köszi a válaszokat!

2017. máj. 7. 21:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A hűség, a monogámia nem szexuális beállítottság kérdése. A heterók között is gyakori, hogy megcsalja az egyik a másikat, sőt el is hagyja. Az nem hiszem, hogy rosszabb érzés egy meleg-bi párkapcsolatban élőnek, hogy a párja az ellenkező nemet választja, mint egy hetero kapcsolatban azzal szembesülni, hogy a párom elhagy a saját neme miatt.
2017. máj. 8. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Megoszlanak a vélemények. Én bi fiú vagyok, sosem titkoltam,szinte mindenki tudja rólam. A többséget nem érdekli,viszont volt aki elutasított emiatt.
2017. máj. 8. 08:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Hűha, valaki 4-5 év után kidobta a párját, mert hagyományos családmodellre vágyott, és akkor mi van? Egy eset garancia rá, hogy mindenki más is ezt fogja csinálni?

Nekem meg arra van élő példám, hogy hetero csávó azért hagyta ott a nőjét, mert kiderült, hogy meddő. Ez jobb? :D Hülyeség, hogy csak a melegek mondanak le a vér szerinti gyerekről, bárki bármikor szembesülhet azzal, hogy számára az adott párjával nem lehetséges az ilyesmi, akár egészségügyi, akár egyéb okból. Rendben, a biszexek elméletben kiléphetnek ebből a helyzetből, de ne tegyünk már úgy, mintha a világ legegyszerűbb feladata lenne meghozni ezt a döntést (ebből a szempontból nekik talán még rosszabb is, hiszen a melegekkel ellentétben sosem tudhatják, ki mellett kötnek ki végül, és hogyan alakul majd az életük). Arról nem is beszélve, hogy csomó hetero embernél eleve kizáró ok az, ha a másik kipróbálta már a saját nemét, hovatovább együtt is élt vele évekig.

Na mindegy, valószínűleg hiába állunk neki fejtegetni ezeket a problémákat, aki már eldöntötte, hogy ellenszenvvel fog nézni a biszexualitásra, az úgysem fogja venni a fáradságot, hogy beleképzelje magát kicsit a másik helyzetébe is.

2017. máj. 9. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!