Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleménye az embereknek a biszexekről?
Őszintén mondtam el mindenkinek akivel ismerkedtem és kaptam ezért visszautasítást..
Hallom sok helyről hogy a biszexek fúdejók meg a legszexibbek meg minden, de legtöbbször az megy hogy megbízhatatlanok, könnyen megcsalnak mert már nem bírják ki a másik nem nélkül stb...
Ez egy nagy sztereotípia ami nem igaz szerintem.
Nektek mi a véleményetek erről vagy magukról a biszexuális emberekről?
F
Most derült ki egy nagyon jó barátomról, hogy biszex
és neki is annyit tudok mondani, hogy szeress, akit szeress, élj úgy, ahogy akarsz, attól még jó ember vagy
Ha te hűséges típus vagy, akkor menj a sztereotípia ellen, és ne foglalkozz azzal, akik hülyék.
4#
Szomorú hogy vannak olyanok akik ezért dobják el a párjukat, bár meglehet érteni valahol az ilyet. Én speciel sose csinálnék ilyesmit, inkább örökbe fogadok vagy béranyát fogadok...
De egyelőre még messze van az.
Köszi a válaszokat!
Hűha, valaki 4-5 év után kidobta a párját, mert hagyományos családmodellre vágyott, és akkor mi van? Egy eset garancia rá, hogy mindenki más is ezt fogja csinálni?
Nekem meg arra van élő példám, hogy hetero csávó azért hagyta ott a nőjét, mert kiderült, hogy meddő. Ez jobb? :D Hülyeség, hogy csak a melegek mondanak le a vér szerinti gyerekről, bárki bármikor szembesülhet azzal, hogy számára az adott párjával nem lehetséges az ilyesmi, akár egészségügyi, akár egyéb okból. Rendben, a biszexek elméletben kiléphetnek ebből a helyzetből, de ne tegyünk már úgy, mintha a világ legegyszerűbb feladata lenne meghozni ezt a döntést (ebből a szempontból nekik talán még rosszabb is, hiszen a melegekkel ellentétben sosem tudhatják, ki mellett kötnek ki végül, és hogyan alakul majd az életük). Arról nem is beszélve, hogy csomó hetero embernél eleve kizáró ok az, ha a másik kipróbálta már a saját nemét, hovatovább együtt is élt vele évekig.
Na mindegy, valószínűleg hiába állunk neki fejtegetni ezeket a problémákat, aki már eldöntötte, hogy ellenszenvvel fog nézni a biszexualitásra, az úgysem fogja venni a fáradságot, hogy beleképzelje magát kicsit a másik helyzetébe is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!