Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A transszexuális pasikról mi a véleményetek?
Oké, én biszexként azonosítom magam és (cisznemű) lány vagyok.
Emberileg semmi problémám a transzszexuálisokkal, egy ilyen személyről is - mint ahogyan akárki másról - csak akkor alkotok véleményt, ha már valamelyest ismerem őt személyesen. Alapvetően azt mondom, hogy simán lefeküdnék olyannal, aki átesett a nemváltó műtéten, teljesen mindegy, hogy miből operálták mivé. Amennyiben beleszeretnék ebbe az illetőbe (mert ezt is el tudom képzelni, noha nem szoktam ilyesmiről fantáziálni), valószínűleg az sem érdekelne, ha férfiként öltözne és viselkedne, miközben még női nemi szerve van (vagy éppen fordítva), el tudnám fogadni őt és a testét a műtét előtti és utáni állapotában is.
#1 voltam.
Ha nőiesen öltözködne meg lenne melle meg ilyenek de a lába között farok lenne lefeküdnék vele szívesen.
(Ha nem lenne pasim)
18/L
Én imádom a transzikat. Szép mellek, kemény farok, a legjobb párosítás. :)
30/f Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!