Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A transszexuális pasikról mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A transszexuális pasikról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 27. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Most az a kérdés, hogy úgy általában mit gondolunk róluk, vagy az, hogy képesek lennénk-e kapcsolatot létesíteni/lefeküdni velük? És kiket célzol, nőket, férfiakat vagy akárkit?
2017. ápr. 27. 18:41
 2/9 A kérdező kommentje:
Pl lefeküdni velük, de minden reakcióra kiváncsi vagyok, és mindegyik nem válaszai érdekelnek.
2017. ápr. 27. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Oké, én biszexként azonosítom magam és (cisznemű) lány vagyok.

Emberileg semmi problémám a transzszexuálisokkal, egy ilyen személyről is - mint ahogyan akárki másról - csak akkor alkotok véleményt, ha már valamelyest ismerem őt személyesen. Alapvetően azt mondom, hogy simán lefeküdnék olyannal, aki átesett a nemváltó műtéten, teljesen mindegy, hogy miből operálták mivé. Amennyiben beleszeretnék ebbe az illetőbe (mert ezt is el tudom képzelni, noha nem szoktam ilyesmiről fantáziálni), valószínűleg az sem érdekelne, ha férfiként öltözne és viselkedne, miközben még női nemi szerve van (vagy éppen fordítva), el tudnám fogadni őt és a testét a műtét előtti és utáni állapotában is.

#1 voltam.

2017. ápr. 27. 19:10
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem jönnek be, egyszerűen
2017. ápr. 28. 09:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Bi-kíváncsiként bejönnek, talán pont azért, mert sok esetben eszméletlenül sexy csajnak néznek ki.
2017. ápr. 28. 14:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nőies és ugy is viselkedik akkor bármi lehet a részemről.
2017. ápr. 28. 22:20
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nőiesen öltözködne meg lenne melle meg ilyenek de a lába között farok lenne lefeküdnék vele szívesen.

(Ha nem lenne pasim)

18/L

2017. ápr. 29. 11:15
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de a transzszexuális pasi nem azt jelenti, hogy női testbe született, de férfinak érzi magát, és férfiként is él...? Csak mert úgy látom, sokan pont az ellenkezőjét értették alatta.
2017. ápr. 29. 13:10
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom a transzikat. Szép mellek, kemény farok, a legjobb párosítás. :)

30/f Bp

2017. ápr. 29. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!