Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet, hogy biszexuális a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy biszexuális a barátnőm, titeket hogy érintene, ha a barátnőtökről kiderülne, hogy a lányok iránt is érdeklődik? Lányoknak ugyanez a kérdés, csak a barátjukkal.

Figyelt kérdés

A barátnőm már éve óta nagyon érdeklődik lányok iránt, kiesik a szeme, ha lát egy jó lányt valahol, még nekem is mutogatja őket, de nem mert még kezdeményezni egyiküknél sem.

Igazából nekem sem az nem lenne ellenemre, ha másik lánnyal lenne együtt, sem az ha hármasban lennénk lánnyal vagy fiúval, ezt mondtam is neki már, de nem veszi komolyan, mindig úgy gondolja, hogy viccelek. :) Ha kicsit ellazul, mondjuk egy buliban, akkor még leplezetlenebbül csinálja, de nincs olyan ismerősünk, akivel ki tudná próbálni a dolgot, és mivel maga sem biztos benne, hogy tetszene-e neki, így tudatos keresés nem jöhet szóba.

Ti megpróbálnátok kicsit meggyorsítani a dolgokat, és összehozni egy olyan helyzetet, amiben megtörténhet az első alkalom, vagy hagynátok, hogy minden menjen a maga útján?

2017. ápr. 27. 01:45
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Siettetném én is a helyedben, bár nem tartom jó ötletnek.

23/F

2017. ápr. 27. 02:06
 2/7 anonim ***** válasza:
17%
Ha ki derülne akkor csak gumival szexelnék a pasimmal előtte meg csinálnék egy nemibeteg szűrést
2017. ápr. 27. 04:01
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
2. Egy hetro is lehet nemibeteg nem csak egy meleg,bi
2017. ápr. 27. 04:07
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Én örülnék neki. Plusz öröm lenne, ha ő is elfogadná, hogy én is biszex vagyok. Igyekeznék összehozni az édes hármast, mindkét felállásban. Esetleg négyes is lehetne.
2017. ápr. 27. 07:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Négyes is lehetne felőlem is, de abban nem hiszem, hogy benne lenne. Bár ki tudja. :)
2017. ápr. 27. 08:43
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Szamomra egy olyan no aki volt mar novel tobbe nem tudnek nokent tekinteni ra!

Tehat lapat lenne!

2017. ápr. 27. 16:23
 7/7 anonim ***** válasza:
96%
Én szeretném kipróbálni lánnyal és majd hármasban is de először jobb szeretném csak kettesben viszont nagyon örülnék ha a barátom összehozna egy ilyen helyzetet. El tudnám képzelni, de mivel én sem merek kezdeményezni kéne előtte mondjuk egy üveg summersby. Attól még nem rúgok be csak kicsit bátrabb leszek.
2017. ápr. 29. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!