Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom bevalotta, hogy biszexuális, azota nem tudok vele lefeküdni, mit tegyek?
Sziasztok.
1 éve vagyok együtt a párommal, szeretem, minden tökeletesen ment eddig. 4 napja egy beszélgetésünk estünk át, hogy kinek milyen szexkalandjai vtak, és páom benyögte, hogy ő amugy biszex, és passziv es aktiv szerepben is volt már egy másik férfival. Akkor próbáltam visszafogni a hatalmas meglepettsegem, mert elég beválalós csaj vagyok, és sosem zavartak a fetisek és különböző vágyak, de valamiért....nem tudok rá ugyan ugy tekinteni, mint ez előtt. Pedig nincs bajom a melegekkel, biszexekkel, es nem is arról van szó, hogy párom szeretne egy masik ferfit is hozni az ágyba, mert mondta, hogy neki a 3as nem férne vele, és csak engem kíván....de....nem tudok rá férfiként tekinteni valahogy...úgy nem mint ez előtt...mit kene tennem? Mert szeretem és szeretném ezt leküzdeni, hogy el tudjam őt fogadni ilyennek....
10!
Milyen erdekes,hogy ha valakinek mas a velemenye mint az elotte hozzaszoloke akkor azonnal elkezdik kostolgatni!
Megkerdezte a kerdezo,hogy kinek mi errol a velemenye, En is leirtam,nem ertem mi a fhaszert szologatsz be cinikusan!!
Valoszinuleg a felmeleg pitcsakra vered/verned a fhaszod es Teged ezert nem zavar...
Nincs f'szom, én magam is egy "félmeleg pitsa" vagyok, akit pont két kommenttel ezelőtt tituláltál undorítónak. A kérdező meg nem a véleményekre volt kíváncsi, hanem azt kérdezte, hogyan tehetné túl magát a történteken, ugyanis szándékában áll folytatni a kapcsolatát.
Egy olyan kategóriába jöttél homofób megnyilvánulást tenni, ahol alapvetően az LMBT közösség tagjai mozognak. Innentől kezdve nem értem, min vagy meglepődve.
A kerdezo is hetero es En ebbol a szemszogbol kozelitettem meg a kerdest a valaszommal!
Es leirtam neki a velemenyemet, hogy En mit tennek!
Lehet talan kultivalni kene a felmeleg pitcsakat..? Sajnos nem megy.
Sziasztok. Kérlek titeket ne essetek egymásnak...en hetero vagyok valoban, de van több meleg és bi barátom is, semmi különbség nincs köztünk, ugyan olyan emberek....
Párommal amugy megbeszéltük a dolgot másnapra rá, hogy kitettem a kérdést. Szeretem őt, és egyáltalán nem tartom undorítónak, mindössze csak elsőre kicsit sokkoló volt megtudni, mert ez még totál ismeretlen terep volt számomra, de eszem ágában sincs emiatt elitélni őt. Mivel elmondása szerint ez nem nala (mint ahogy nagyon sokatoknál) nem azt jelenti, hogy szüksege van mind2 nemre egyszerre (ugyanis nalam csak ez az opcio nem férne bele) ezért nem hogy szakitani fogunk, sőt, hamarosan összebútorozunk. Elsőnek kicsit hirtelen vt a vallomása, de miután átgondoltam, rájöttem, hogy most sokkal jobban szeretem, mint az előtt...nem, nem azért mert fiukkal is lefeküdt, hanem mert ez az jelenti, hogy 100%osan megbízik bennem, hogy teljesen megnyílt előttem, amit iszonyatosan tisztelek a részéről. Mindig is elég zárkózott ember volt, és nehezen enged be bárkit is, és ez a lépés a részéről hatalmas ajándék nekem.
Visszatérve kedves válaszolók. Ne értsd felre, jogod van elitélni ezt a dolgot, de kérlek kulturáltan tedd, biztos neked is vannak olyan vágyaid, hibáid, amik miatt apró darabokra szedhetne a társadalom, mint ahogy mindenkinek, hisz senki sem tökeletes :) ;)
Akinek nem inge ne vegye magara!
Tehat nem konkretan rad / ratok ertettem szemelyszerint es ennek ellenere Anyamat sertegeted te felbhuzi?
Hogy a koldogzdinorod lett volna a sirba ereszto koteled!!
Na! Latod? Az Anyam emlegetese miatt most mar konkretan neked cimeztem!
Es a maganvelemenyem az megmarad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!