Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két lány ágyba csábít egy pasit. Létezik ilyen a valóságban is? f29
Azért így nem, mert a férfinak is tenni kell.
2 éve a FEZEN nevű fesztiválon voltam Székesfehérváron (július-augusztus fordulóján tartják minden évben ugyanott) és nem sátraztam, hanem egy közeli koliban szálltam meg, amit olyankor kiadnak ilyenekre. Leültem cigizni a bejárathoz a lépcsőn és két csaj jött tőlem tüzet kérni. Láttam hogy tetszem nekik, beszélgettünk. Fél óra után felhívtak piálni, onnantól meg már gátlástalanul ment az incselkedés, flörtölés bőven (nem mintha előtte nem).
Mondjuk annyi volt, hogy csak az egyikkel dugtam, a másik csak leszopott, de ő is ott volt végig meztelenül a szobában. A harmadik barátnőjük akivel voltak, ő akkor ért vissza amikor én már ruhában léve elköszöntem tőlük. Az egyik nem volt 18.
De most érted, ez sem olyan volt, hogy csak léteznem kellett és megvolt a hármas. A régi jó barátom akivel ott voltam el sem hitte először hogy ez történt velem, mert ő pl teljesen más típusú srác, más személyiség, sokkal gátlásosabb.
24/f
Irígykedem utolsó. :)
Én 35 éves vagyok, de még a közelében sem jártam hasonlónak, pláne a fiatal csajok soha nem akartak összejönni..
Na jó, egyszer nekem is összejött 2 csajjal és ők csábítottak az ágyba!!
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!