Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van-e tapasztalatotok újra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e tapasztalatotok újra kezdésről, s ha igen írnátok róla?

Figyelt kérdés
Tinédzser koromban volt hosszútávú fiús kapcsolatom. Majd csak lányokkal voltam. S most lehetnék újra fiúval is.
2017. ápr. 23. 12:45
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát én biszex(vagy inkább leszbikus?) lány vagyok, de csak gyenge próbálkozásaim voltak fiúkkal, azóta csak nőkkel vagyok és nagyon jól érzem magam így, tudom, hogy jó döntést hoztam.

Igazából mások tapasztalatai nem nagyon számítanak, mivel minden ember és minden kapcsolat más.Nem írtál bővebben az érzéseidről, pl.mennyire szeretted azt a fiút, miért döntöttel a lányok mellett, a család nyomása miatt vagy tényleg jobban erezted magad velük, ezzel a fiúval kapcsolatban, hogyan érzel...

Azt tanácsolom neked, hogy menj az érzéseid után,ha érdekel ez a fiú és szeretnéd megpróbálni vele, nyugodtan tedd meg, nem veszítessz semmit. Aztán, ha úgy érzed komolyan is együtt tudsz lenni vele/bármelyik fiúbal, nyugodtan vállad fel, harcolj a boldogságodért, de ha úgy érzed nővel akarsz komolyat, akkor nővel legyél.

Ha csak egy kis kalandot akarsz tőle, abban sincs semmikivetni való, ha van kedved hozzá szexelj vele, csak ő is tudja mi a szitu, ne ámitsd.

2017. aug. 18. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!