Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk, összejönnétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, összejönnétek egy biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 15. 22:52
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
96%
Miért ne?
2017. ápr. 15. 23:49
 12/25 anonim ***** válasza:
70%

Feltételekkel: ha összejövünk, akkor én is ott vagyok ha szex van, mint minden párnál, tehát akkor én is benne vagyok a játékban. Ha néha akar lánnyal lenni, nélkülem, akkor ne legyen gond ha én is akarok lenni egy másik lánnyal nélküle.

Ja.. kérem, akkor ez már nem párkapcsolat.

2017. ápr. 15. 23:58
 13/25 anonim ***** válasza:
2%
Nem.
2017. ápr. 15. 23:59
 14/25 anonim ***** válasza:
96%
Igen persze.
2017. ápr. 16. 00:21
 15/25 anonim ***** válasza:
2%
Nem,soha.18/F
2017. ápr. 16. 07:28
 16/25 anonim ***** válasza:
96%
Igen. Engem kifejezetten izgat ha a csaj biszex.27/F
2017. ápr. 16. 07:58
 17/25 anonim ***** válasza:
84%
Összejönnék, bár a kapcsolat biztosan nem venném annyira komolyan. Ismerősi körömben és az eddig megismert biszex lányok szinte kivétel nélkül ribik. Van amelyik évek óta "komoly" kapcsolatban van, de ha iszik egy kicsit, akkor mindig félrelép. Másik szintén kapcsolatban, de majdnem minden héten valamelyik exével szexel. Harmadik szingli, de ha elmegy buliba, akkor végig smárol kb bárkivel, aki tetszik neki. Szóval én mindenképp óvatos lennék...
2017. ápr. 16. 08:05
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

Igen, minden további nélkül. Most is egy ilyen lánnyal alakulgat valami.

Abban egyet értek az előttem szólóval, hogy valóban sokan könnyebb vérűek ezek a lányok. Akikkel én találkoztam csak kapcsolaton kívül, kapcsolatban hűségesek, lehet csak nekem volt szerencsém. :) 31/Bi/F

2017. ápr. 16. 10:36
 19/25 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, higy ez akadály lenne, azt sem értem, hogy a legtöbb válaszoló miért tesz egyenlőségjelent a biszexualitás és a promiszkuitás közé. Én spec heteró vagyok, de mindenki más is ember, valaki hűséges a párjához, mások nem. A megcsalás ugyanúgy nem férne bele, de egy párkapcsolatban miért zavarna, ha korábban mondjuk volt valakinek szexuális viszonya vele azonos neművel? Felnőtt ember, azt csinál, amit akar, nyilván törvényes kereteken belül.
2017. ápr. 16. 12:00
 20/25 anonim ***** válasza:
92%
Voltam biszex lánnyal kapcsolatban. Amikor megtudtam, hogy egy csajjal kavar, nem zavart. Nekem ez még belefér, csak férfiakkal ne kavarjon.
2017. ápr. 17. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!