Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha vaskos a kukim es sokan elutasitanak?
"Bolond vagy?"
Uri Geller idezet
Igaz pasi vagyok, de, ha megengeded én is válaszolok. Szerencsére engem is "nagy" szerszámmal áldott meg a sort. Ez mások véleménye, nem én mondom.
Lányokkal sose volt problémám ezzel, perszer volt "húúú" meg "hááá", de megfelelő minőségű előjáték után mindenkinek SIMÁN bement és tetszett nekik. :)
Szóval sok és tisztességes és előjáték, de azért síkosító legyen kéznél. :) 31/Bi/F
És ez kit zavar? :D Enyém még rohadt hosszú is,de nem volt még rá panasz emiatt :D
22/F
Én meg irigy vagyok :D
Nekem se nem vastag, se nem hosszú.
Ez meg milyen kérdés?
Mégis mit tudnál tenni?
Fogadj cölibátust ,ha neked ez ekkora lelki terror..
Komolyan ez legyen a legnagyobb bajod az életben bakker sok embernek mekkora "nagy" gondokkal kell szembe nézni az életben -_-"
Sok fiútársad meg epekedve irigyel.
Csak én nem mert számomra ez a leghidegen hagyósabb dolgok egyike ez csak egy szerv nem a szexkörül forog a világ annyi minden más fantasztikus dolog van amit apró kis emberi élettel fel sem lehet fogni pl világűr
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!