Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A farok nem túl sós ízű nektek is?
Mostanában volt az első élményem fiúval. Kölcsönös szopás volt és én megdugtam őt, a végén belé élveztem.
Most is a fejemben van a szép farka, meg előtte is ott volt, de amikor a számba vettem nekem nagyon sós volt egyszerűen, nem tudok rá jobb szót. A punci ezerszer jobb ízű, mint a farok. A spermáját is kóstolgattam amikor elélvezett miközben dugtam és az nem volt olyan rossz, de maga a pénisz sós íze szopás közben nem nagyon jön be. Előtte közösen fürödtünk, szóval tiszták voltunk és csak a természetes nedvek voltak a farkán.
21/F
Egyáltalán nem sós, finom natúr íze van. Voltunk már hároman is, egyik sem volt sós, ott teljesen más ízek voltak :D
19f/bi
Ez gondolom kismillió dologtól függ ,h milyen izű és ,h milyen a szaga ,főleg az egyén életvitelétől táplálkozási szokásaitól dohányzik e ? és hasonlók..
Volt már dolgom teljesen semleges mondhatni finommal is és kevésbé kellemessel is és volt olyan ,h letolta a gatyáját és hagytam a francba mert számomra elég kellemetlen szaga volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!