Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Drakestein kérdése:
Hogy kell elképzelni az orált?
Figyelt kérdés
Régóta szeretnék fiús dolgokat kipróbálni egy fiatal sráccal de eddig nem találtam partnert. Kissé tartok az egésztől hisz még nem volt benne részem. Hogy képzeljem el, milyen érzés más dákóját a számba venni, mit szoktatok csinálni a nyelvetekkel ha bent van?
21 F
2017. márc. 23. 16:48
1/4 anonim válasza:
Szia, nem sok tapasztalatom van de amit tudok azt megosztom veled. Nem kell feltétlenül ráharapni egyből. Előtte izgasd csak a tetejét, nyalogasd. Ha tetszik akkor verd egy keveset nedves kézzel. Mikor beveszed csak a tetejét kapd be, és a nyelved alul mozgasd, nekem volt már ilyen élményem . . . Eszméletlen. A szájpadlásoshoz dörzsöld a végét és lassan nyeld be 👌 imádni fogja És neked is jó lessz. Utána meg az egész magától, nem kell elsietni és nem kell sokat váratni, valahol az arany középút, azt keresd meg.
2/4 anonim válasza:
A faroknak nagyon sós íze van, főleg a puncihoz képest.
3/4 anonim válasza:
Én először csak nyalogatom a tövétől a végéig, majd a végét a nyelvemmel izgatom. Óvatosan veszem a számba, és közben játszok a nyelvemmel rajta. Amikor érzem, hogy kezd a játéktól még duzzadni, le-fel mozgatom a fejem, mintha az illető megb***ná a számat. Amikor eljut oda, hogy még merevebb lesz, és megremeg, bekapom, amennyire tudom, és hagyom, hogy a számba lője a tartalmát.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a részleteket, nagyon izgató már a gondolata is
2017. márc. 28. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!