Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzív fiúk, számotokra élvezetes lenne?
Tanácsodat szeretném kérni. Érdekelne, ha egy számodra vonzó nős 54 éves férfival randiznál és Ő csak azt szeretné, hogy orálisan kényeztesd, azaz szopjad le a farkát, neked az élvezetes-e? Szívesen találkoznál-e vele újra, ha számára ennyi is elég.
Kérdésem oka, hogy egy srác egyértelműen tudtomra adta, hogy randizna velem. Azt már mondtam neki, hogy én nős vagyok, s bár van előéletem mostanság nem voltam fiúval, de azzal még nem álltam elő, hogy elsőre max szopatni szeretnék.
Köszönöm a válaszodat :)
Én Ffi. 54 éves Bp. 17. ker. 174/74
Mivel szerete sz*pni, élvezném ezt is.
26/f
Én is nős vagyok, a pasikkal aktív. Van barátom (28 éves), aki már kb. 2 éve rendszeresen jár hozzám szopni.
Mondja, hogy ez nagyon élvezetes számára (ami persze látszik is) és hogy fiatallal ezt nem tudná csinálni.
Én 175/75/57 éves bi vagyok (Székesfehérvár)
Én is nős vagyok, és szeretem, ha valaki szájjal kényeztet, de jobban, ha oda-vissza csináljuk egymásnak.
61/F/Bi
nem. nekem túl öreg.
és a csak szopás pedig túl kevés lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!