Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez így már tuti, hogy biszexek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így már tuti, hogy biszexek vagyunk? 19/F

Figyelt kérdés

Melegek azért nem lehetünk, mert már mindkettőnknek volt barátnője ill. feküdtünk le lányokkal, szóval ezért maradt fent az a lehetőség, hogy biszexek vagyunk.

Van egy haverom, akit már legalább 10 éve ismerek. Nagyon közel állunk egymáshoz. Pár ismerősöm mondta, hogy látják, hogy nagyon szoros barátság van közöttünk és ez nagyon ritka manapság. Nekem meg haverom konkrétan olyan, mintha a testvérem lenne.

A lényeg, hogy nem tudom mi ez, az sem biztos, hogy biszexrk vagyunk, vagy nem tudom, de ez az egész olyan furcsa.. 1 hónapja kezdődött, amikor egy csajjal játszottunk felelsz vagy merszt és pl azt kérte a haveromtól, hogy csókoljon meg és megtette. Semelyikünk sem érzett undort, sőt egész jó érzéseket váltott ki belőlünk, illetve azóta már 2-3 alkalommal is előfordult, hogy megcsókoltuk egymást. Meg ez nem új dolog, de sokszor megöleltük már egymást és aludtunk is együtt, volt, amikor ilyenkor is átöleltük egymást.

Egyik lánybarátom próbálta kideríteni mi ez, mind a kettőnkkel beszélt és azt mondta, hogy szerinte csak szeretjük egymást. Amikor meg egy másik lánybarátomnak mondtam, ő kiröhögött és mondtam neki, hogy akár bi vagyok, akár nem, én ugyanolyan ember vagyok, mint ő, vagy akárki más. Erre a lány ilyet mondott, hogy "csak te a fiúkat is szereted". Erre csak annyit mondtam, hogy én nem választhatok, hoy bi vagyok vagy sem. De ő választhat, hogy utál és lenéz-e engem emiatt. Azt hittem, csak fiúknál jellemzőbb ez a reakció, ezért fordultam inkább a lánybarátaimhoz, de ezek szerint közöttük is megfordulnak ilyenek.

Csak annyi, hogy nem vagyok biztos ebben az egészben, mert nem hiszem, hogy lefeküdnék vele, de a legelőször említett lánybarátom szerint azt sem hittem, hogy valaha megcsókoljuk egymást, szóvel lehet ez is megtörténik egyszer.

2017. márc. 20. 11:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát jól összefoglaltad, és szerintem magadnak meg is adtad a választ.

A megfogalmazásodból és a gondolatmenetedből kitűnik, hogy érett vagy egy ilyen kapcsolatra.

2017. márc. 20. 13:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez attól is függ, hogy más pasikra fel izgultok? Vagy megnéztek más pasikat? Mikor együtt aludtatok, felállt a cerka ölelkezés közben? Mert az is lehet, h tényleg csak annyira szeretitek egymást,h ezek a dolgok beleférnek. Nekem is van egy jó barátom, akinek barátnője van, de ha részegek vagyunk,rendszeresen szájon pusziljuk egymást. De ettől nem biztoa h ő is bi... :)
2017. márc. 20. 15:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó. Ez nem így megy. Én bi vagyok de nem nezek meg sracot az utcan es nem állna fel a cerka ha megolelne. Inkabb zavarba lennék es szoronganék. A zuhanyzóban vagy a wcben sem izgulok fel ha latok egy ferfi farkat. Szóval annal tobb kell hogy valami beinduljon. A kerdezőnek: igen lehet hogy bi vagy. De annak a merteke meg kerdeses előtted. Lehet hogy nem lesz ennél tobb. De én azt mondom a fokozatossag sokat szamít. Én is szép lassan mentem bele egy akkori legjobb baratommal. Most már tudom a hataraimat. Nem hírdetem nem vagyok rá buszke, de elfogadtam magam ilyennek.
2017. márc. 20. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!