Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha néha fiúkkal fantáziálok?
Én is szoktam néha, meg még transszikkal is fantáziálni néha :)
21/F
Én is igy vagyok
Egy 18 alatti alatti fiu
Irjatok
A fantáziámban már megd.gtam egy-két fiatalabb srácot, de még nem próbáltam ki soha.
39F
Kb. 18 évesen egyszer egy pesti fürdőben beszélgettünk a meleg vízben, amikor egy finom érintés érte a farkamat. Majd semmi, de kisvártatva újra, s kicsit erősebben. Ezt már nem lehetett nem észre venni. Én nem mozdultam. Az érintések egyre sűrűbbek és határozottabbak lettek, míg folyamatos simogatássá váltak. Majd a kéz benyúlt a fürdőnadrágomba és morzsolgatva a makkomat kielégített.
Ezt a történetet meséltem el a barátomnak, s arra jutottunk, hogy kipróbálhatnánk egymáson is. Kis közös maszti, majd egymásnak csináltuk, míg elélveztünk mindketten.
Ez a közös élvezkedés rendszeressé vált közöttünk, majd kiegészült egy kis szopással is. A barátom szerette volna kipróbálni, s én nem álltam ellent :)
Kis huzogatás, kis szopás, nagy élvezés :)
Általában kielégülés előtt szólnom kellett Neki, de volt olyan is, hogy a szájában élvezhettem el.
Pár alkalom után egész mesterfokra emeltük az egyszerre történő elélvezést :) Mert Ő úgy szopta a farkamat, hogy én meg simán elérjem az övét, s így közös volt az adni és kapni élménye.
Azóta félévente egy - egy alkalom az emlékezés kedvéért :)
Lajos/54
Én is fantáziálok rendszeresen, de engem az aktív oldal izgat.
Ha gondolod írj :)
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!