Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl durva ilyenen gondolkodni félidős terhesen?
Tehát az a helyzet,h félidős terhes vagyok,egy szexuális töltetű álmom után belegondoltam abba h mivel a párom elég tapasztalatlan - 1 bnoje volt előttem kb 8 évig,aki elég konzervatív volt,az anált is velem próbálta ki először,azt is 4 év után :) (bejön neki ;) ) és az álmomban egy gruppenben voltunk egy másik nővel,mi lenne ha kiprobalnank ezt esőben is? Én már próbáltam ezt a felállást (is) fiatalabb koromban (most 28 vagyok) tehát tudom h ha be vállalnánk még egy nőt,akkor az tuti leszbinekem kell h legyen m nem tudnám vegignezni ahogy a párom őt 'pakolja',de ilyenre ő nem is gondolt,jobban tetszene neki a leszbi 'előadás'.
És igen,direkt a terhesség miatt gondoltam erre,a párom nagyon vonzónak találja a megváltozott allapotomat (van egy sanda gyanúm h a megnőtt melleim és fenekem miatt-nigeriai és azok jobban kedvelik a nagyobb hátsót ;) )
Szóval túl durva gondolatok ezek....?
Valaki bevállalt már ilyet/hasonlót?
hát igazából ami nektek belefér a kapcsolatba...
csak nehogy visszaüssön...
23F
Nem.
De lehet,hogy a terhességed miatt túlfűtöttek a vágyaid.
Amúgy nem extrém a vágyad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!