Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha szeretnék nézni másik srácot ahogy pisil?
Igazabol tokre beinditana azt hiszem...bar nem voltam meg fiuval, de kiprobalnam, hogy milyen nezni masik sracot hugyozas kozben :D szerintetek ez gaz?
20 eves vagyok amugy, lehet ez ebben a korban meg normalis a kiserletezgetes miatt, nem?
nekem írhatsz privátot részletekért
24f, Budapest
Én nem csak nézném hanem fognám is.
Az hogy engem nézzen az nehezen menne mert ha sasolják a főnököt akkor vigyázba áll. Katona szeretett volna lenni...
Gáz nem gáz. Te érzed mi neked a jó. Ha együtt tudsz élni vele és másokat, akiket ez zavar nem zaklatsz. Akkor semmi gond. Ez te privát magánszférád. Senkinek semmi köze hozzá. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik elfogadnak. Aki kötözködik nem szabad hagyni, hogy ezáltal érvényesüljön. Vagyis szívja a véredet.
Vannak akik szeretnek bűntudatot ébreszteni másokban. Hogy ő különbnek érezze magát. Ez egyébként a lehúzós emberekre jellemző. Valószínű pénzért megmutatná neked. Utána meg zsarolna vele pénzért. Aki normális az nem akad fenn ilyenen. Mindenkiben lehet találni hibát. Nem vagyunk egyformák. Látod valakinek meg bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!