Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A népligeten nappal is vannak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A népligeten nappal is vannak travik?

Figyelt kérdés
2017. febr. 14. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor akarod, vagy kedved van hozzá.
2017. febr. 14. 19:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mond, én úgy költöztem fel Pestre hogy nem tudtam mi történik a Népligetben. Egyik késő délután kimentem kocogni,futás után leültem egy padra ,hogy a zenét kiválasszam és kicsit pihenjek.

5perc múlva jött egy harisnyás szoknyás csajszi,odafigyelve hova lép a magassarkúban. Oda ült mellém hogy megigazítja a cipőjét,uhh de jó parfüm illata volt.

Kérdeztem ugyan mit keres ilyen szép ruhában itt a parkban, válasz az volt hogy csak szeret itt sétálni. Dumálunk és egyre közelebb helyezkedtünk egymáshoz,majd egyszer csak megcsókoltuk egymást,az a nyelv munka páratlan volt.egyik csók közben óvszert rakott a kezembe és felállt a padról és kérte hogy használjuk is. Be mentünk a bokrok köze ahol láttam hogy már sokan voltak itt mert tele volt használt óvszerrel.

Hevesen rántotta le a nadrágomat,én futó gatyához nem veszek bokert,így könnyen szabaddá váltam,rögtön bekapta,eszméletlen jól szopott,mélyen,nyálasan és nyelvesen. Hamar elélveztem bele a szájába és meg utána is szopott,ami már fájt de hagytam,tisztára nyalta ilyent nem láttam soha azelőtt. Majd gumi fel és kérte hogy csak popsiba tegyem,mondom ez nekem plusz öröm ,jól megdugtam ,ezelőtt nem volt ilyen hogy csak análba raktam valakit. Vége minden, én környezet tudatos vagyok szóval leguggoltam a mi szemetünkért,majd mondta hogy most ő jönne ,mit szeretnél kérdeztem és néztem fel mikor egy óriási (az enyémnél jóval nagyobb 20 centinél is nagyobb volt) farkat láttam,olyan gyorsan én még nem futottam mint akkor.

A legjobban az fáj hogy nagyon élveztem az együtt létet és ez nem egy lányhoz kapcsolódik

2017. febr. 20. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ez kamu? Vagy valódi?
2017. ápr. 18. 03:43
 4/4 Jojoooka82 ***** válasza:
100%
Kettes komolyan írtad? Ami történt?
2020. aug. 26. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!