Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ki próbáljam?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ki próbáljam?

Figyelt kérdés
Egy olyan másfél éve érdekelnek a fiúk is mint lehetséges szex partner eddig csak lányokkal voltam . Szerintetek ki próbáljam fiúval mert van benne egy erős gátlás e téren

2017. jan. 27. 18:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbáld ki. Nagy élmény. Én is gátlásos vagyok és félek is kezdeményezni. Úgy szoktam oldani a feszültséget, hogy ha odaértem az illetőhöz megkérdezem nem zavarná-e ha levetkőznék meztelenre. Íg sokkal kevésbé vagyok gátlásos és általában hamarabb is a lényegre térünk. A legtöbb partner ilyenkor szintén levetkőzik. És mehet is a tapi. 41 éves pasi Érdről.
2017. jan. 30. 21:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én kipróbálnám, a helyedben.Főként ha fiatal vagy még ! Én 30 éve szeretném kipróbálni,de nem mertem,nem volt lehetőségem. Már most meg lekéstem,mivel 60 vagyok ! Ilyenkor már nincs esély ! :(
2017. febr. 5. 21:13
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is ezen agyalok már egy ideje. De én fèlek attól,h kiderül,vagy esetleg egy olyan partnert találnék, aki nem túl megértö, s türelmes. Inkább elsönek barátkoznék,ismerkednék s ha mind 2 en úgy gondoljuk hát legyen. De engem csak a bi fiúk vonzanak, akik férfiasak,nem túl vékonyak,nem lányosak. Ha van kedve valakinek ismerkedni írhat nekem is. Èn 25 éves, 180cm, 90kg, mások szerint helyes pasi vagyok :)
2017. febr. 5. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is próbáld ki, vesztenivalod nincs.
2017. febr. 5. 21:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is agyalok rajta ezer éve, de csak normális, kulturált emberrel, lassan haladva menne és max a passzív szerep. Nem is biztos, hogy benne lennék, de lehet igen. 26f
2017. febr. 6. 13:48
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
kipróbáltam nekem bejött
2017. máj. 7. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Lehet kipróbálnám
2017. máj. 7. 15:27
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Bennem 3 eve van. Sosem jutottam el oda, hogy legyen valami. Pedig eloszor alap dolgokat probalnek ki valakivel, nagyon... De, eddig soha semmi... szerintem csinald 23f
2017. máj. 25. 16:59
 19/22 anonim ***** válasza:
98%

Én teljesen kezdő szolnok megyei vagyok,az aktív oldal izgat

Valaki?

35f

2017. szept. 17. 15:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is erdekel, de eleinte csak lazulni, egyszerubb dolgok, normalisan, haverkodni.

Aztan hmmm

Csak passziv oldal erdekel

2017. szept. 17. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!