Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A bi fiúk szeretik, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bi fiúk szeretik, ha egy lány könnyen adja magát, vagy nem?

Figyelt kérdés
Érdekes lehet a kérdés. De olvastam sok olyat, hogy a bi pasik azért szexelnek inkább pasikkal, mert a fiú könnyen adja magát, a lánynál teperni kell. De azt a lányt, aki meg könnyen adja magát, azt le szokták rivancozni. Mégis milyen legyen egy lány. Ismerek több bi pasit és csak érdekel ez a dolog.

2017. jan. 22. 17:02
 1/8 A kérdező kommentje:
Meg ez a hetero oldalról is látszik, hogy panaszkodnak a pasik, hogy nincs sikerük, csak kihasználják a nők, de aki meg szexelni akar, az ri*anc.
2017. jan. 22. 17:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy érdekes kérdés. Ha egy pasi sok nővel volt az menő, ha egy nő sok pasival akkor r * banc...

Szerintem, ha van egy kis ismerkedés és csak a szexről szólna a dolog (közös megegyezéssel) akkor miért ne?

Nyilván egy könnyű vérű lánnyal gyorsan lehet haladni, de ha komoly kapcsolatot tervezek vele, akkor nyilván nem egy ilyen lányt választok.

30/Bi/F

2017. jan. 22. 17:09
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Igen, én inkább szexkapcsolatra vagyok mos kíváncsi.
2017. jan. 22. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tulajdonképpen igen, szeretjük. Akkor is fontos egy minimális ismerkedés, nem azt mondom, hogy mesélje el az életét, de legyen egy kis kapcsolat. Ha megvan a szimpátia, akkor hajrá. :)

(akár hármasban is)

2017. jan. 22. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem orientációtól függ, nem lehet általánosítani.

Én speciel azt nem szeretem, ha valaki feleslegesen kéreti magát, én szeretem, ha megtörténik a szex hamar, ha mindketten vágyunk rá. És nem, nem r ibancozok le egy ilyen lányt és nem is ettől teszem függővé, hogy akarok-e vele komoly kapcsolatot vagy nem.

2017. jan. 22. 22:03
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

bi pasiként azt mondom,hogy ez igaz.

de én nem rivancozok le egy lányt,ha könnye adja magát.

2017. jan. 23. 21:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én esetemben azért hagytam el a csajokat mert fiatalon meguntam az állandó könyörgést.

Undorító amit a sok idióta liba művel ilyen téren.

Akinek nem inge ne vegye...

2017. jan. 25. 04:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen van aki nem szeret vadászni,én is ilyen vagyok. Plán sexkapcsolat esetén,ha dugni akarunk akkor ne kelljen rögtön fölösleges köröket futnom. Ha már mwgvan az összhang sexbenbakkor lehet mélyiteni a kapcsolatot ha ő is nyitottrá.

Persze nem azt mondom,hogy:"hozzám vagy hozád?" Valami minimális ismerkedés kell de az legyen max.:2randi de a másodikon már dugjunk.

Persze ebböl nem következik hogy egy első randin dugos lánnyal nem lehetne komolykapcsi. Csak nem mindegy hogy eleve hogy indulunk neki.

2017. jan. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!