Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok mezelenkedni?
Figyelt kérdés
Haverrel vagy lakótársal , egy kártyapartinál, többen vagy kevesebben? És ,hogyan veszitek rá őket/őt? Tudják ,hogy bisex vagy vagy mi?
Válaszokat előre is köszi!
19/F
2017. jan. 20. 07:57
1/15 anonim válasza:
Pl fürdèsnèl rendszerint pucér vagyok... Ez is biztos valami fètis ....
2/15 anonim válasza:
Szeretek nudi strandra járni. Nem kell rávenni. Vízparton természetes.
3/15 A kérdező kommentje:
De ha nudista strandon vagy ,akkor ha feláll néha akkor az nem gáz? Vagy az emberek megértik
2017. jan. 20. 08:21
4/15 anonim válasza:
Ha feláll, eltakarod egy törülközővel vagy bemész a vízbe. Egy idő után megszokod, hogy nem áll fel, amikor kellemetlen lenne. Persze ha annyira jó csajt látsz, akkor ... inkább ledermedsz.
Sportolni is nagyon jó meztelenül. Semmi nem akadályozza a mozgást. Szabadon átjár a nap, a víz, a levegő.
6/15 anonim válasza:
Mi a haverommal szoktunk.Rólam tudja.
7/15 anonim válasza:
Én szeretek meztelenkedni, eddig inkább csak egyedül csináltam, de nem lenne ellenemre haverokkal sem ;)
8/15 anonim válasza:
egyedul neha szoktam :) jo erzes de massal mindig jobb ;)
9/15 anonim válasza:
Igen, tudják, mégse jut eszükbe, hogy ezért ne lehetne velem "meztelenkedniük", akár nudista strandon, akár otthon. Nagyon kellemes és szabad érzés úgy lenni. Éppen ezért nem kell különösebb trükk "rávenni" őket, épp elég ennyi annak, aki nem halálosan gátlásos levetkőzni más előtt. (30-as F)
10/15 nyitott fiú válasza:
Igen szoktam, szoktunk-már ha olyan a társaság...hely és időkorlátok nélkül. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!