Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan helyek, forumok ahol lehet Transzikkal beszélgetni?
Figyelt kérdés
Van olyan hetero akinek bejönnek? Mert nekem mostanában igen .2017. jan. 19. 21:24
1/7 anonim válasza:
Gondolom, a transzvesztita, transzszexuális és transznemű kifejezések közötti különbség még nincs meg... Van ilyen hely (elsőre a Pink Vanilla Tstárs oldal ugrik be), de amíg ezekkel az alap dolgokkal nem vagy tisztában, szerintem ne nagyon erőltesd a dolgot.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom tisztában vagyok.
2017. jan. 19. 21:40
3/7 anonim válasza:
Nos, a kulcsszavak közé a "transzvesztita" szót írtad be, de a kérdésed alapján valószínűbbnek tartom, hogy transzneműekkel akarsz ismerkedni. Ha nem így van, akkor visszavonom a kétségeimet. Egyébként vannak, akik a "transzi" szót sem igazán szeretik, szóval ezzel inkább vigyáznék.
4/7 A kérdező kommentje:
Gondoltam ,h ezért irod. Azért irtam kulcs szónak mert a kérdésre válaszolni tud bármelyikük :)
2017. jan. 19. 21:55
5/7 anonim válasza:
Ha transziknak hívod őket, akkor szerintem inkább tartsd magad távol tőlük... szívességet teszel nekik.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudod vannak oldalak ahol ök saját magukat hivják igy . akkor szerintem nem gond ha én is igy hivom öket
2017. jan. 22. 22:03
7/7 anonim válasza:
"Tudod vannak oldalak ahol ök saját magukat hivják igy . akkor szerintem nem gond ha én is igy hivom öket"
Ez olyan, mint hogy az amerikai feketék szokták egymást néha "nigga"-nak szólítani... de próbálj csak meg fehér emberként len*ggerezni közülük néhányat! Jó, a transzneműek valószínűleg nem ugyanúgy fognak reagálni, de azért azt érdemes tudni, hogy ez egy eredetileg pejoratív, sértő szó, amelyet néhányan a célcsoport közül átvettek és használnak magukra, mások viszont nem. Szóval csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!